PR CUAET
-
😂 та жала, але сайт не оновлювався, мені півхвилини показувало, що портал ще закритий 🤦🏻♀️
-
Да ребят, а скроки доставки карты после МедОгляда, я прошел уже есть пройденый документ, думаю регатся на хилз карт, сколько обычно она идет ? )
-
№ недели назад был ноябрь, но с февраля по июнь не было подач...
-
Так, дякую знайшла, пропустила це)
-
В новинах міграційних інші настрої, там навпаки зменшити(((
-
решение хорошее для всех 1 - увеличить лимит или вовсе убрать
-
Це точно, що все погано((( сподіваюсь, на 2025 буде більше квот
-
Тут немає справедливих рішень. Вони всі погані.
-
Не можуть. Бо тоді на 4 роки ми б вперед забили чергу ще в грудні. І половина цього чату взагалі б не могла подаватися. А також всі хто наступні 3 роки приїде по ЛМІА, і відповідно дійсно критично необхідні тут
-
В мене так само
-
Короче говоря, средний уровень должен быть. Это как айлс 6 примерно
-
Ну от обробляли б по черзі як отримують
-
@OstapBosak может меня поправит, но мне кажется, что выгнать не выгонят украинцев, кто будет работать и приносить пользу для провинции... будуть продлевать WP, какие-то условия менять НО у кого хватит нервов спокойно ждать, учувствовать в этой лотерее, это уже другой вопрос, но пословица всегда напоминала, что "побеждает сильнейший (читай - самый терпеливый и спокойный)". Через 5-6 лет, когда все, кто выдержит и останется в Канаде будут все эти события вспоминать как историю
-
Якщо б без ліміту, в Канаду за рік прибуде +50% населення ))) Альберта просила тричі квоту більшу, і окрему для Українців, але федерали відмовили.
-
А ще одне питання, чи є в дитини національний документ, якщо є лише свідоцтво про народження, то його писати? І який тоді термін закінчення?
-
А скільки ви платили ?
-
Така сама ситуація як у вас Вчора отримали відмову Написали що я мала сплатити 100$
-
Так начали ПР получать те кто приехал, и они по этой программе могут забрать родственников. Было бы не плохо, если бы продлили. Так они быстрее бы с нами разобрались.
-
Ну та гроші лишніми не бувають, тим паче в Канаді😵💫
-
Тут ще є більш болюче питання. Зо робити з паспортами. Якщо не має змоги виготовити( а З+ не має данних.
12 Jan 2024, 17:45
Post 220637 of 396865
less than a minute ago