PR CUAET
-
Главное чтобы разобрались путем выдачи ПР/продления документов, а не высылкой домой.
-
Разом з TRP просимо WP - ][ переважно дають разом
-
Чи можна працювати якщо є статус ТПР?
-
100 теж
-
так, я вже походила по гуглу, начиталась. згодна, тим паче ми самі дітям купляємо всі канцтовари у школу 🤪 Тількр не зрозуміла як подавати ту інфу, по телефону чи десь в акаунті треба?
-
В таком случаи наши завалят их делами по беженству и гуманитарке. Добровольно и сами хорошо уезжают
-
TRP, який ще й додатково потім через 3 роки сам по собі може привести до ПР
-
Так це провінційна програма на скріншоті. Мова була про федеральний етап.
-
Якщо подати всю інформацію то раз в 3 місяця якихось 400 доларів тай капне😒
-
Індивідуально - Temporary Resident Permit
-
A TRP is a document that authorizes a person who is inadmissible or does not meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act or Regulations to enter or remain in Canada.
-
І за це також хотілось би детальніше дізнатися
-
Так
-
Добрий день, хотіла поділитися термінами очікування ) В мене польський диплом, магістратура, подала заявку в Wes 29 квітня, університет відправив все з його сторони 5 травня Нічого не мінялося у кабінеті поки я їм не написала в кінці червня через особистий кабінет, типу чи все ок з документами, бо нема ніяких змін так довго. Сьогодні (11 липня) вже отримала готовий, хоча писалося очікувати до 19 липня) Тобто вийшло очікування 2,5 місяці Всім успіхів з подачею!)
-
Можна трохи більше, що це таке? Воно виробляється на групу населення чи індивідуально? Можливо, маєте посилання з інформацією? Дякую
-
Ну в случае окончания войны и прописки в нео курированных территориях будет непросто.
-
Альберта ж вимагає щоб людина сама заходила в свій портал, як ви від її імені подаєте? Паролі не дозволено передавати. Принаймні так на сайті пише. Чи є якісь пояснення від уряду?
-
В чому проблема йти не через Альберту, а на пряму ЕЕ Так, бали зубасті і треба їх підіймати Але ліпше ніж біля компу ночувати в очікувані аос.
-
Це рішення, якраз погане для всіх. Канада не резинова. 😂
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5554-applying-remain-canada-temporary-resident-permit-holder.html
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago