PR CUAET
-
Друзі, вітаю грудневих Потрохи з мертвоі точки двинулись
-
Я незнаю за Альберту …cuaet підходить
-
Ділюся своїми новинами. Подавалися другого Грудня,сьогодні отримали запит на біометрію ,більш ніж 7 місяців чекали на цей день
-
Можливо, якщо ви напишете, чому питаєте про Лондон, то бажаючих відповісти буде більше 🙂
-
Всім привіт👋 Підскажіть, будь ласка, де саме в акаунті gckey можна додати документи? Не можу знайти, як саме додати документ 🫣 Дякую
-
Ну як знайдете то поділіться інформацією.
-
Посмотрел, что там недвижимость недорогая, был по работе пару раз. Хотел бы уточнить, стоит ли туда перебираться? Как с работой?
-
Подскажите, как узнать, если надо для карт перефотографироваться? Они пришлют какое то сообщение?
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, нужно ли создавать новый аккаунт в ircc для подачи заявки на Express Entry, если мы уже создавали отдельный аккаунт (не тот, который использовали для CUAET) для подачи на продление work permit.
-
А AOR Є?
-
Мы подали сыну 28 марта, нет никаких изменений, от слова совсем.
-
Вы подавали для учёбы в универе или колледже?
-
Ви повинні працювати за професією яка дозволена у Альберті Де ви там побачили що саме в Альберті повинно знаходитись на момент подачі?
-
Якщо медик, то можна і від Альберта отримати запрошення по програмі на медиків, там розгляд десь близько тижня і ніяких ЛМІА не треба
-
Тнж чекала 3 місяці, їм дзвонила і вони сказали, що в них сильно зросла кількість заяв і тому довго обробляють, тільки он на тому тижні прислали assessment. Можете подзвонити їм та спитати статус своєї application
-
Якщо це перший запит, то необхідно відправляти документи через вебформу(п.2)
-
Школа
-
А в акаунті gckey вище «Статус заявки» є посилання на документи, на які вони робили запит і вам потрібно їх завантажити.
-
Випадок цікавий, є програма , є рідні з ПР, а легального статусу в Канаді не має та не дають. Думаю без досвідченого іміграційного консультанта не проскочити і то без гарантії. Можливо бити на необхідність термінового відвідування батьків по стану здоровя чи щось подібне?
-
У нас есть очень хороший консультант Она работает со всеми провинциями Она лучшая
12 Jan 2024, 17:45
Post 220910 of 396857
2 minutes ago