PR CUAET
-
Не завжди. Далеко не завжди. Для того можуть бути лише певні винятки
-
Питання не по темі, але може хтось знає і може пояснити як зробити апостиль на документах які потрібно подавати на оформлення паспорту України новонародженій дитині? Читаю але не можу зрозуміти
-
Всегда можно запросить waiver for financial inadmissibility
-
Це може бути якийсь виняток із правил.(Якщо вона отримала, чи отримає ПР) Головний посил програми, це самозабезпечення і ніяких виплат від держави. Я не перераховую, що має бути вагомими фактороми, щоб вам дали ПР по гуманітарній програмі.
-
Сьогодні здала тест Всі 7 Просто писала і просто говорила , не зупиняючись . Ото як в анекдоті: що бачу про те і співаю
-
Це залежить від провінції. Робите переклад з нотаріусом, в Альберті принаймі просто шлете в уряд по пошті з заповненою формою і вони ставлять апостиль і шлють назад і виходить документ від нотаріуса Канади з Апостилем.
-
Дякую за відповідь! Буду чекати.
-
Так їх усього нічого. Перші були в березні 500 людей Наступні були в червні в районі 200
-
Та який постійний? Той що з ворк пермітом. А як оновити, якщо хоче номер сін і дальше не пускає
-
По тому ж номеру?
-
Не знаю де ви живете, але у нас в Альберті карта хелс покриває тільки рентген
-
Доброго дня, чи потрібно робити апостіль на довідку про несудимість з Сербії ?
-
Шукайте на сайті express entry і вас заведе куди треба
-
Всем Привет! Ищу отвeтствeнных людeй на удалeнку, по всем вопросам пишите в ЛC
-
Скаргу надіслано
-
Reported Виктория Сафронова [2106203762] to admins.
-
/report spam
-
Так, на обліку. Більше ніяких постанов ВЛК немає.
-
Відстрочка оформлюється в ТЦК, для цього подаються документи згідно 460-го розпорядження, строк до одного місяця, це в випадку, якщо в Україні... Якщо чоловік стоїть на обліку, то при наданні відстрочки він ВЛК не проходить, якщо не стоїть на обліку з різних причин - ВЛК і відстрочка... Якщо відсутні належні документи, то при наданні відстрочки, проходження ВЛК та штраф, на даний момент 5100, якщо взагалі відсутні військово-облікові документи штраф до 17000...
-
Дочка подала для колледжа, 14 мая, по общей процедуре. 3 июля пришли стади и студенческий ворк.
12 Jan 2024, 17:45
Post 221019 of 391680
about a minute ago