PR CUAET
-
І нам теж сьогодні прийшов запит на біометрію, також подача 3 грудня. До цього не було нічого, був тільки тимчасовий номер.
-
Може хто підкаже . Відправила усі документи 30 квітня. Заходжу на портал , статус submitted до сих під( 2,5 місяці) Листи на пошту не отримувала. Може я щось пропустила ?
-
Може і підійти, в мене компанія має ентіті тільки в Онтаріо і т4 в мене в Онтаріо. @OstapBosak може підкажете як то уточнити напевно
-
Згідно досвіду тих, хто ділиться своєю хронологією у відповідній гілці, зараз документи вперше розглядають приблизно за 3 місяці й 1-2 тижні після подачі. Тобто десь за 3-4 тижні вам має щось прийти, не раніше
-
Може ви не там дивитесь?Ми записувались минулого тижня,практично всі дати і години були вільні,хоч на сьогодні записуйся. Едмонтон.
-
Я чула ви просто подаетесь на bridge WP так як ви подались на пр вже
-
А де цей номер ви знайшли
-
Вони не повертаються, на різних етапах розглядають різні офіси , наприклад : у нас запит на біо та еліджебілеті був з Ніагара фолс гуманітарний відділ , а портал 1 - Монреаль ( у когось - Етобіка Торонто ) . А зараз запити на біо приходять не з Ніагара, якщо я не помиляюсь. А ось як справи між офісами розподіляються …..ще той квест. Але це моя особиста думка.
-
Для статистики: Подача 4 грудня. Запрошення на біометрику 12.07 Нарешті!🥳
-
Так і нам не прийшло б до сьогодні б нічого. Це тільки з-за того що я надіслала додаткову інформацію вже після подачі, то вони знайшли мою аплікацію і присвоїли тимчасовий номер.
-
Добрый день, я уверена это тут уже обсуждалось но хотела уточнить Я получила PR со своим коммон ло партнером, но потом мы разошлись и я вышла замуж за другого человека Могу ли я подать сейчас своего мужа по reunification?
-
Я подала заявку в січні сама і мені ніякого номера не приходило
-
Тимчасовий? Нам його надали коли я відправила додаткову оплату (бо я заплатила тільки за одну людину, коли подавала аплікацію, а треба було за дві) через веб форму.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
На основании какой программы если нашей в списке нет??
-
И так же для пиара?
-
Ні той, ні інший. Достатньо печатки сертифікованого перекладача
-
Він громадянин України та ми одружені в Канаді. А яка з цих двох опцій для нас? До другої опціі умова - не бути одруженим з іншою людиною, а в мене як у того хто має ПР були відносини
-
Так і написала, закінчили роздавати ( але не факт) листопад і почали грудень. Паралельно пішли апдейти по жовтню.
-
Якщо ваш чоловік має українське громадянство і ви офіційно одружені - так
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago