PR CUAET
-
@Margo2145 дуже дякую, за всі переклади які ви для мене організували. Достатньо дуже швидко, якісно і справедливою ціною перевели такі документи як: свідоцтва про народження, загальні заключення від лікаря, довідки про смерть, трудову книжку. Дай Бог вам здоров'я та успіхів у вашій роботі. 🌷👍
-
Доброго дня, закінчився термін дії профілю ЕЕ, тому що минув рік і треба заповнювати новий. Зараз чекаю на номінацію від провінції ( рішення ще в процесі), як їх повідомити про новий аккаунт?
-
Чи получав тут хтось ПР хто раніше працював або жив в Арабських Еміратах ? Дякую 🙏
-
Дякую, дуже приємно )
-
Ага, зрозуміла 👍 дякую
-
Підкажіть яку вказувати зарплату у заявці на всpnp та яка на момент подачі по останньому пейролу чи та що в офері бо змінювалась у вищу сторону і залежить від місяця загрузки на роботі!?
-
Доброго дня, хто отримав нещодавно паспорт і не реєструвався у резерв +. У вас працює Дія? А то сьогодні чоловіку видає у Дії є помилка у ваших даних, зверніться до банку чи за місцям реєстрації 🥴.
-
Дякую. А форму 0008 також треба заповнювати й на дитину, що народилася в Канаді?
-
Дякую І монтреаль автовідповідач не працював?
-
Скажіть,будь ласка,чоловік їде з сином 17 років в Едмонтон замовити закордонний паспорт. Чи зараз відправляє посольство паспорти поштою додоиу, щоб не їхати ще раз забирати?
-
Спасибо
-
NL Skilled Worker
-
Какая программа?
-
Які підтверджуючі документи треба надати, якщо мінялась транслітерація у прізвищу: диплом і 1 загран паспорт - Голова- Golova ( зараз Holova) ???
-
Вчора прилетіла родичка, в аеропорту дали wp, де зараз можна пройти медкомісію, бо ми свого часу робили в Оквілі, (далекувато...) ?
-
Ціна?
-
Відправляють але дивлячись як території
-
Не знаю щодо документів, але це є у Вікіпедії en.m.wikipedia.org/wiki/Romanization_of_Ukrainian#:~:text=On%201%20April%202022%2C%20the,as%20State%20Standard%20of%20Ukraine.
-
не забувай додавати що ця відмова було не Українцям, а тим хто мав відмову по біженству, я знаю який форум ти читаєшь
-
дуже дякую! напевно цю роздруківку саме по одній літері і треба прикладати до обгрунтування
12 Jan 2024, 17:45
Post 221968 of 407939
3 minutes ago