PR CUAET
-
Ні, в багато країн 3 місяці достатньо, а в деякі - навіть 1 місяць
-
Оо, і моя )
-
тоді вибачте за дизінформацію. а де можна дізнатись в які краіни які обмеження?
-
Добрий вечір. Відгукніться хто здавав тест в Калгарі. Там ж дві локації в даунтауні , як там у приміщенні, кондіціонер працює , не дуже спекотно і не шумно на спікінгу?
-
Якщо звільнять, бо нема роботи, то ви маєте право на Employment insurance. Там сплачують до 60% від зарплатні протягом кількох місяців, у залежності від того, скільки ви відпрацювали. Звісно, це якщо у вас йшли відрахування з зарплатні до Employment insurance.
-
Може щось в тому є🤣
-
Вже 2 з буквою К
-
Можливо хтось писав в посольство в Оттаві, чи вони вгадали відповідають?
-
Дякую вам!
-
Ні, не потрібно оновлювати
-
Доброго вечора. Підкажіть чи потрібно оновлювати дані в тревел хісторі якщо вже подався, АОР ще нема і поїхав в Європу на відпочинок і назад в Канаду повернувся. Чи важлива історія подорожей саме на момент подачі, а все що потім вже на розгляд офіцера?
-
Очень сильно интересуют выездные сессии консула в Нью Брунсвик. Может,кто-то встречал такую информацию. Поделитесь,пожалуйста 🙏
-
Доброго вечора! Бачила раніше, що при подачі аплікації потрібно платити за біометрію, хоча коли перевіряю на сайті пише що дійсна ще до 2033 року. Підкажіть будь ласка чи потрібно платити за біометрію?
-
По грудневим бачила в цьому чаті, що ті, хто засабмітили заявки 1,2,3,4 грудня і навіть 6 грудня відписалися, що отримали AOR за останній тиждень. Я подалась 4 грудня поки ще не отримала AOR.
-
Так, бо на візу і на ПР різні біометрії
-
Сделайте пожалуйста скрин, где вы посмотрели, что вам продлили до 2027 года. Сегодня мне тоже приходили сообщения, но я не могу понять где посмотреть даты((
-
www.youtube.com/live/K-M_KRdtCEQ?si=3XV5jDs_VarLOo2u
-
youtu.be/OZtbSeMCk2g?si=3bflxcCLM2zo4Rhy
-
youtu.be/x9y3j5E0lPs?si=DHZqFUGqzcswy-uB
-
Якщо не ховали друге громадянство то нема проблем, додасте два паспорти в анкету сін, те саме на хелс карту.
12 Jan 2024, 17:45
Post 222267 of 397244
3 minutes ago