PR CUAET
-
Ми ще не подались, але адвокат не побачив проблеми у подачі. Порадив зробити декларацію, що чоловік не приймає участь у процесі
-
Якщо офіс ваш етобіко - очікуйте затримки, в них бетлог
-
Сорри, хотел понять что это значит когда такой апдейт был. Спасибо за помощь!
-
Ну от власне. Відповідайте і бажано на ваш офіс і ось сюди : mailto:IRCC.ClientPortal-PortailClient.IRCC@cic.gc.ca
-
Так Здебільшого на наст день після ip2 Але іноді можуть бути затримки
-
Пришёл портал 1 только что
-
А потім просто портали приходять?
-
Лист про FD не надходить Просто йде зміна статусу (NA - IP1 - NA2 -IP2) => оповіщення
-
Вам письмо приходило какое-то о final decision? Или вы просто проверяете сами на портале?
-
Або подзвонити 😁
-
У них максимально тупа система, лише в GCMS Notes все ясно описано, але їх чекати потрібно аж місяць на жаль. Тому легше вже зробити самому рісьорч чи запитати в схожій групі як тут
-
Там столько раз перемывали вам кости, что невозможно не запомнить🤣🤣
-
Точно, сестра робила з адресою реєстрації, вибачаюсь
-
Так, в березні 2022 виповнилося як раз 25, тоді книжечка буде дійсна, якщо вірно розумію.
-
Подтяните апликацию в Gckey кабинет (20 закрепленное сообщение) и увидете там биометрию, она практически сразу появляется.
-
Тоді точно пишіть на офіс Монт і той що надала зверху Офіс монтреалю часто має проблеми. То ж ліпше шліть на два
-
Монреаль
-
Удивительно, что вы все помните. Когда я ловил слоты я даже не представлял когда и каким образом удастся подать. Как и сейчас не знаю как будет. Я делаю всё что в моих силах, а там как выйдет
-
Дякую!
-
З 21 червня🥹 майже як ви🥲 етобіко В мене майже всі з березня зависли зі знайомих
12 Jan 2024, 17:45
Post 223216 of 412112
16 minutes ago