PR CUAET
-
В любому випадку, нам з вами повернуть. (Сподіваюсь автоматично, та не потрібно буде робити запит)
-
Така ситуація створив заявку на продовження паспорту дитині але надіслав її без оплати хто підкаже що робити як повернути щоб оплатити???
-
А у Вас нет копии такого письма или ссылки на него?
-
може хтось знає чи можна літати по Канаді без чинного та паспорта? якщо так з яким документом??
-
Мусор что ли?
-
Всем привет , прошлый работодатель прислал лист Record of employment (ROE) Но указал в занятии не ту профессию по которой я работала , я вот только собиралась идти к нему чтобы подтвердить прошлый опыт работы.. но то что он указал в этом листе не подходит мне по ноку.. как быть в данной ситуации?если работодатель подтвердит прошлый опыт , эта бумага не повлияет?
-
Ми подаємося по RNIP і чекали біля двох місяців, але нам повернули, повернення вже шостий тиждень чекаю. Подалася знову не дочекавшись…
-
Как добавить документ в гуманитарную заявку, номер кейса есть, сдали только биометрию?
-
Не зрозуміло яку заявку ви створили на продовження паспорта🤷♀️
-
Навзаєм 🤞🏻
-
Хай щастить. 🤞
-
Ми літали з driver's license, мали з собою укр паспорти, але ніхто їх не запитував
-
Отримаєте лист що без сплати розглядати не будуть, і в листі буде пояснення як оплатити
-
А скільки років дитині? Може можна зробити місцеве айді?
-
В церкві , зараз буде проходити Ukrainian Independence Day , якщо ви в торонто можете туди записатись волонтером , в домах пристарілих , в школі
-
Дитині на продовження візи
-
у дитини немає паспорта чинного, який документ можна?
-
Мені в сб теж автовідповідач відповів. З разу 7го правда 😁
-
Я відправила документи в п’ятницю і зразу отримала автоматичне підтвердження. А сьогодні - лист, що документи отримали і передали у відповідний відділ.
-
у неї є тільки карта ohip
12 Jan 2024, 17:45
Post 223544 of 407045
4 minutes ago