PR CUAET
-
Ми отримали за 1.5 тижня. Звідки такі терміни?
-
Подався вчора на візу для дитини. Сьогодні прийшов такий лист. Підкажіть будь ласка, який наступний крок. Відіслати копію паспорта і заявку на пошту?
-
Дозвонилася в ІRСС, офіцер повідомив що бачить кількість грошей закріплених за акаунтом. Я попросила уточнити, сказав оплатити тільки різницю. RNIP
-
Бобрий вечір. Тут є хтось хто сам подавав по гуманітарній програмі?
-
Копію прикріпив. Добре очікую, дякую
-
З сайту Delivery 4 to 6 weeks by mail
-
Це підтвердження отримання вашої заявки. Копію ви мали прикріпляти в документах. Нічого поки що нікуди відсилати не треба, очікуйте
-
Нужно прийти уже с оплатой .
-
окей... спасибо. Напомните пожалуйста, в ТОронто на месте можно платить?
-
Я був 469 і подався
-
Так
-
Дивно. Але без документа з фото не думаю що пустять на літак.
-
подскажите по поводу фото для ребенка, написано 100*150мм... Рил? тип 10 на 15 см????
-
а вони вам видали якийсь документ відразу? до платстику?
-
Я читав що літають з хелс картою, але не на 100% впевнений що так можна завжди і з будь якою компанією
-
На сайті консульства вказаний спосіб оплати
-
О дійсно?! Підкажіть будь ласка номер, за яким ви додзвонилися? А також яку інформацію надавали ( номер аплікації, чи uci…) щоб вони знайшли ваш аккаунт, будь ласка.
-
Підкажіть, в результаті у вас в Резерв+ видна канадська адреса? У чоловіка знову видна українська, хоча зазначив канадську
-
Отримала довідку від Молдови. Робила через консульство, та сама ідея, що з українським: завантажила форму з сайту, заповнила, приклала копію паспорту, сплатила money order, відправила разом із другим конвертом. 15 травня - 15 липня
-
Дали одразу бумажку з номером айді, користуватися до того як прийде пластик, але вона без фото.
12 Jan 2024, 17:45
Post 223566 of 390456
3 minutes ago