PR CUAET
-
Добрий ранок) Просто IRCC зазначає, що ворк перміт дійсний до його закінчення або до того як обмеження зняті. Якраз в другому вже немає ніяких обмежень, які були в першому. І виникає питання чи можна використати перший для навчання. ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1653&top=17#
-
Красно дякую вам
-
В личку пишите
-
Моя рекомендація це перед тестом взагалі розгрузити голову, не зоходити в мережі і не говорити нізким і не думати ніпрошо. Що невичено то вже не вивчиться перед тестом
-
Тобто по першому можна навчатися?
-
Ось цього я не дочитала, дякую!
-
Перміти є дійсні незалежно від того скільки їх в вас є якщо вас не депортують)
-
Так, часто зараховують стару медицину, причому неодноразово ділились, що зарахували всім окрім 1-2 членів родини. Хтось писав, що зателефонували до ircc з цим питанням, і там зарахували навіть той незарахований медогляд.
-
До 4 жовтня діє міра, що медицина дійсна 5 років. Якщо вам не прийшов запрос - то зарахували. Тільки молодшому треба перездати.
-
Доброго дня! Сьогодні провіряла номерки на паспорт то побачила що 30 квітня і трохи травня сьогодні оновили статуси.
-
🤌Пане , дякую за такий логічний розклад . Зберегти Роздрукувати і повісити над ліжком
-
Она в торонто . Но все онлайн
-
Подскажите, у нас семья из 4 человек. Пришёл запрос на медицину только самому младшему ребенку (6 лет). По опыту, могут ли засчитать медицину всем остальным членам семьи или все таки прийдёт запрос на всех? Медицину все сдали чуть больше года назад. Я думаю, стоит ли нам делать всем наперед или всё таки есть шанс что засчитают старую?
-
Another one bites the dust...! Banned илья. Reason: Неузгоджена реклама
-
Спасибо большое за ответ! Сидим как раз в клинике и был совет сдать всем наперед, т.к. все равно прийдёт запрос. Но надеюсь, что все таки остальным засчитали 🙏🏼
-
Доброго дня! Хто знає, чи видають паспорт чоловікам без військових документів які подались до 23 квітня?
-
ЯКі саме гроші ви маєте на увазі?
-
Підкажіть будь-ласка, чи оформлюєте ви медичну страховку на час відпустки в Європі? Запланована тривалість перебування 1 місяць, й замислююсь яку страхову компанію обрати та чи можна користуватися послугами наприклад української АХА якщо виліт з Канади
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка. Хто подавав податки в березні і вже отримав гроші? Бо в мене досі тиша 🙄
-
Ми робили страховку для поїздки від TD Bank
12 Jan 2024, 17:45
Post 223832 of 389554
6 minutes ago