PR CUAET
-
Я теж в березні подала і тільки вчора отримала tax return money тому це ок, у них завжди так довго
-
На третій робочий день
-
Бо консультанти-українці перевантажені зараз. До них велика черга. Шукайте не українців. В Канаді багато консультантів та адвокатів, які нічим не гірші, і черг до них довгих нема.
-
В нас також тиша с 6 березня
-
Зверніть увагу що Record of Employment і Refference Letter - це різні документи. Скорше всього вам необхідний Refference Letter для IRCC.
-
Тому що так написано на сайті IRCC. One skill retake підходить лише для одного стріму - EMPP. Для всіх інших - необхідно перездавати весь тест, всі секції.
-
А чому ні?😂
-
Ви можете дати номер вашого бухгалтера. Бо мій бухгалтер, впав на ігнорування. І на мої питання вона нічого не відповідає
-
Можно, мій знайомий літав у Рим подаватися на паспорт
-
Будем звонить им 🧐
-
Так
-
Даю трішки оновлень, ця опція на перший погляд для тих хто за кордоном працює, буду тримати в курсі. То були відповідь нашого ТЦК по місцю мого минулого проживання на мій запит про оновлення данних
-
suspilne.media/791591-ci-mozna-onoviti-vijskovo-oblikovi-dani-pisla-17-lipna-poasnuut-u-minoboroni/
-
У кого були проблеми з підвʼязуванням PR аплікації до GCkey акаунту? Ніяк не знаходить аплікацію, пробувала вже різні комбінації Можливо, є ще якісь поради, як спробувати зробити? Хто взагалі з цим стикався, як вирішили свою проблему? Звʼязувалися з IRCC? Наперед усім дякую 🙏🏻
-
Я бачила слоти і зловила їх, хоч і була в черзі
-
На суспільному написали ніби консуляти оновлюють дані
-
Ого, це добре знати, дякую ! Дуже прикро
-
Треба просто почекати трохи від дати AOR і все спрацює
-
Поки ні У Вас спрацювало?
-
Почекати тиждень пробували?