PR CUAET
-
Брат каже що в нього нема , не давали йому
-
Тут потрібно написати номер паспорта брата правильно я розумію?
-
Ви певно не розумієте Жоден суд чи адвокат місцеві і не буде Це зовсім інший суд та процес. Фактично суд з Україною
-
Пр в нього не було,вп також
-
Якщо в нього громадянство більше 30 років, то дійсно нема UCI, залишайте пустим. Якщо громадянство більш свіже - шукайте. Буде в сертифікаті громадянина, на ПР картці, може фото зберіглись, на ВП якщо був
-
Я подавала ці документи, коли вставала на консульський облік. Дані внесуть у систему Оберіг.
-
Подскажите по выплатам на детей. Как это вообще происходит?
-
Як таке може бути? Громадянству завжди передує ПР, хіба що він народився в Канаді. Якщо народився в Канаді - тоді можна в свідоцві про народження перевірити.
-
Ні...нажаль це зараз неможливо.
-
Але Carbon прийшов 15 липня, а GST пишуть це
-
Подскажите пожалуйста как ? И какие критерии?
-
Таке саме, лист з eligibility прийшов 20 березня, 27 лютого, було оновлено у кабінеті тільки медицина, з того моменту більше нічого. В GC key оновлення про eligibility немає.
-
Скажіть будь ласка, ви за це говорите ? Бо дуже дивно, нам присилали GST весь час, а коли бухгалтер подав наші податки то вони написали це. Чи це тому що нам ще не порахували податки ?
-
Добрий день гуглю по чату відповіді на свої питання, у мене така ж ситуація як у вас. В свідоцтві лише фіо. Що ви писали по ітогу? Чи взагалі не додавали?
-
Привіт, підкажіть скільки часу діє довідка про несудимість з України та закордону?
-
Він ішов по біженству
-
Дякую!А в самі форми імя зі свідоцтва додавали? Чи як на візу просто одна мати і все?
-
New Brunswick skilled worker stream 2023/10/13 надіслано док на номінацію 2023/11/04 отримання номінації 2023/12/24 подача на фед рівень 2024/03/20 номер справи + апоінтмент на відбитки+дозапит на нову довідку про несудимість 2024/04/30 зарахування біометрії+медицина 2024/06/10 Portal 1 2024/06/21 Portal 2 2024/07/08 eCoPR Office Montreal
-
Писала пояснювальний лист , що не має ніякої інфо
-
В вас має бути low income (for family) www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/canada-workers-benefit.html
12 Jan 2024, 17:45
Post 223999 of 401509
2 minutes ago