PR CUAET
-
Где его посмотреть можно ?
-
Если есть преапрув на ворк пермит то да Если нет то нет
-
Ворк пермит до начала 2026 это не на исходе
-
із варіантів підняти бал є досвід роботи за кордоном. але нажаль не маю звʼязку з колишнім роботодавцем для підтвердження. підкажіть, чи є інші варіанти підтвердження досвіду окрім рефернса від роботодавця?
-
Немає на стіни) вже шукав 🙃
-
Вам треба доводити лише той досвід роботи за який берете бали. Інші доводили не треба. Ми також в КУАЕТ писали, що селф емплойд. Тому потім в аплікації я ставила також галочку, що це був селф емплоймент, але розписувала назви компаній, посади і т.д. Навіть не пояснювала це. Все ок. Але реально заради власного спокою можна писати ЛОЕ
-
Я дзвонила. Перевірили справу, сказали все гаразд, не бачать щоб чогось бракувало в справі і бачать що справа відкрита, що означає, хтось взявся над нею працювати. Подача 11 листопада
-
Мені супервайзер зняла зі стіни і відскуанувала. Ніхто з офісу навіть не знає, що я її брала. Дивно, це ж публічна інформація
-
Гарантувати цього на жаль не може ніхто тому що остаточне рішення залишається за офіцером за кордон. Але виглядає на те що швидше всього вдають цей дозвіл мали б такі отримати
-
Однозначно є! Можливо вас буде відібрано на ПНП або категоріальні вибірки якщо НОК підходить Ваш бал високий, але для дженерал / СЕС звісно бажано спробувати витягти на 520+ наразі
-
В залежність від того по якій візії коли та віза була подана і видана. Якщо подавалося до липня 2023 року і отримали попереднє схвалення дозволу на роботу то мали б видати
-
Так варто подавати відразу. Може бути на друкований може бути від руки це не принципово. Також зверніть увагу на фактори які підтверджують повернення людини яка подається на візу. Наприклад питання фінансів роботи нерухомості і тому подібні речей
-
доброго дня. можливо хтось може поділитися досвідом/думками. заповнив ЕЕ профіль - 518 балів. остання вибірка Canadian Experience Class була 522. чи є сенс чекати мені з такими балами, чи краще шукати інші варіанти?
-
Ну начебто повинно бути ок, головне що декларацію дають, пояснення якщо будуть то це краще ніж ви просто не додасте ліцензію
-
текст робив я сам, і відправив роботодавцю на імейл. але відповіді не отримав
-
Ну мені здається ми всеж йдемо по окремому потоку, тому що обирали з воззʼєднання QC, тому і офіцери можуть бути різні і офіси можуть відрізнятися
-
Можете сміло забирати все що тяжко підтверджувати якщо це не викидає вас в бали нижче ніж були прохідні на той момент. Так само зверніть увагу на те по якій програмі вас вибрали. Наприклад якщо вибрали по СЕС до критично важливо показувати хоча б один рік канадського досвіду. Якщо по FSW то важливо щоб після видалення того що вам зайве вас все одно залишилося 67 балів по внутрішній 100бальній шкалі FSW. Також будь-який досвід який ви не доказуєте після видалення з робочого досвіду потрібно не забути все одно його вказати в персональній історії. Персональні історії не повинно бути ніяких пробілів і повинно бути вказано абсолютно все що за вами відбувалося останні 10 років. Маніпуляції додаткові листи з поясненнями не потрібні це нормальні речі
-
Це як? Типу текст без підпису особи, що його писала?
-
Номер постійний є чи тимчасовий
-
непідписаний референс не підійде?
12 Jan 2024, 17:45
Post 224340 of 396782
less than a minute ago