PR CUAET
-
Там написано, що дані уточнено вчасно. Це важливо. Оновлювати резерв можна хоч щодня. І внизу буде висвітлюватися дата і час, як от там 17.07. В тцк захочуть бачити людину особисто, бо вона не на обліку. Якось так
-
А также соблюдать структуру вступления, major details, minor details, conclusion
-
Добрий день, прошу роз'яснити, що робити з сертифікатом від Legal Aid на оплату адвоката для участі в гуманітарній програмі? Як це працює? Мій еміграційний консультант не знає, що робити з номером сертифікату😳
-
По Канаді ви можете їздити коли й куди завгодно. Єдине що не можна переїжджати жити до іншої провінції, коли подаєтеся за провінційною програмою. А на кілька днів (у гості, туризм) теж можна виїжджати.
-
Там людина писала ,що немає штампу в паспорті ,чи щось буде за це ... Я і написав ,що навіть законно перетинаючи кордон ,тоже не маю і написав чому ... Мені не цікаво де в шо ви робили..
-
Всім доброго дня) Підкажіть, чи можна виїжджати до іншої провінції на кілька днів після подачі на H&C? Чи впливає це, наприклад, на термін дії довідки про несудимість? Чи взагалі це може якось вплинути на процес загалом?
-
Надіслати то можна , але там дата оновлення 17 число. Тому ніхто незнає що в Тцк зроблять з цим?
-
Була сьогодні в консульстві в Торонто ,подала тільки одній дитині іншій не захотіли приймати ,мушу знову пробувати ловити слоти або в живу чергу йти сидіти і чекати
-
Це був сарказм ,якщо ви не зрозуміли..
-
Может мы не о том говорим? Насколько я знаю пластик.у вас точно полтская?
-
За словами адвоката, як такої певної форми листа немає. Тобто - форма довільна. В ньому людина має показати, що добре Вас знає і написати бажано щось дуже хороше. Розповісти про ваші якості.
-
Все дороги ведут в ТЦК
-
Пластикова ого .. Не знав ....
-
Shhh... quiet now. Muted Lena for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: petition
-
Привіт всім. Можливо в когось була така ситуація. Подавались з чоловіком на довідку про не судимість з України. Фамілії різні, подавала одним конвертом. В результаті довідка прийшла тільки мені а чоловіку ні. Через пару днів написали чоловіку що довідка його готова ви можете її отримати. Як поступити в такій ситуації? Відправити їм конверти з поясненням і конверт для зворотнього відправлення, чи робити через апостиль?
-
Ваш адвокат есть в списках адвокатов,с которыми сотрудничает Legal Aid?
-
На сайті Canada.ca там все написано
-
Так само робила для свого сина,все ок,подали на новий паспорт.
-
Сначала визитор рекорд потом на их основании визы
-
А почему вы не остались и не подождали тогда? Это намного лучше, чем ездить два раза
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago