PR CUAET
-
Вам вже мабуть відповіли , за того що може бути все дуже долго і не відомо чи Квебек візьме по сімейній цій програмі , на програму сімейну зі спонсорством вже квоти ось десь місяць (приблизно такий термін ), як Квебек їх установив. Ми і так сумнівались і я тут консультувалась в групі чи можна якщо родичи з Квебек а податись до проживання і отримання ПР в іншій провінції . Щось так колективно і так в ні , відповіді точної ніхто не знає . І на сімейній нараді вирішити все ж теж таки не вигадувати велосипед і податися від Квебеку. Але ми дійсно думаємо переїхати в Онтаріо , тому як тепер бути з подачею але поки нікуди з місця не зрушили ні ми ні заявка наша , тому поки чекаємо а потім будем вирішувати чуть пізніше.
-
Що так walk in 😭
-
Так, це держ установа
-
В Гуглі так і вписати?
-
Не знаю.
-
Була якась жінка яка писала що отримала заявку на сертифікат але вона пропала і я вже не вірю що то було справжня заявка . Треба зараз пошукати по пошуку
-
То вже пізно )) в цій групі писали що не можна )) це ви завжди якось в мою користь мені пишете , за що я вам безмежно вдячна
-
Та взагалі без проблем👍
-
Очень понравился ваш совет я с вашего разрешения скриншот его сделаю и через полгодика годик вернёмся к этому разговору.вы не возражаете?
-
Ось я вже її знайшла )) можна ще в приват написати ))
-
Немає різниці де живуть ваші родичі. Якщо ви живете поза межами Квебеку- подаєтеся як за межами Квебеку
-
Під скажіть будь ласка які у вас новини по заявці ? Дякую
-
Я думаю що їй просто і без нас добре 😁
-
Може, він у вас підписаний кирилицею?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чомусь не підгружається файл до аплікації на work permit. Я завалідувала його і зберегла на компʼютері в окремій папці. Але чомусь все одно не пускає. Браузер - сафарі. Дякую.
-
Благодарю.
-
Ні. В пдф робила
-
Ви можете продовжити ВП на загальних підставах, або змінити свій статус на візітор ( що явно не підходить тим хто працює). Інших варіантів не має зараз. Якщо ви про бріджінг перміт то його не має і навряд чи буде.
-
чи подавався уже хтось на Canada Learning Bond (CLB) та Canada Education Savings Grant (CESG)?
-
Канадська федеральна поліція RCMP спеціально видала книгу-розмальовку про безпеку для українських дітей в Канаді www.ucc.ca/2023/03/27/rcmp-i-know-safety-colouring-book/
12 Jan 2024, 17:45
Post 225620 of 384856
2 minutes ago