PR CUAET
-
надеюсь тут можно присылать ссылки, вот ссылка на видео www.youtube.com/watch?v=w7NsgCldwp4&t=13s
-
www.facebook.com/reel/864380045558845?fs=e&s=TIeQ9V&mibextid=0NULKw
-
1. на первом скриншоте пишите да, вы подавали заявку на визу куает и ворк пермит и пишите об этом 2. я писала Ukraine 2022, но я еще на всякий случай в скобочках написала что я работаю и указала своего текущего работодателя. не знаю правильно это или нет
-
А как словить слот на паспорт?)в Торонто
-
не розумію, як його ловити, якщо навіть кнопка на сайті не працює
-
Раджу краще ловити слота бо черги чекати будете довго.
-
Я теж досі чекаю.
-
А хіба можна міняти роботу після номінації до федерального етапу? На скільки я знаю, поки не отримаєте PR, то нічого змінювати не можна, тобто треба і провінційний, і федеральний етап пройти повністю, а тоді вже можна робити що душа забажає. А це може й рік пройти, ніяка компанія стільки чекати не буде, якщо людина треба вже
-
вибачте, якщо це питання вже було, але на сайті навіть не працює кнопка Е-черга, тобто треба чекати перший та третій вівторок місяця, щоб в чергу стати?
-
Я подавалась на федеральный этап 30.12.23. Дозапросов не было. Последнее обновление - обновили медикал, как комплитед 25.05 и тишина 😔😭
-
Діти повинні мати сін номери, тобто повинен бути пр. Формально вони бенефіціари аккаунтів
-
вона запрацює лише тоді коли будуть слоти. зараз ви можете лише стати в чергу (черга працює дуже і дуже погано через величезну кількість бажаючих)
-
Добрий вечір підкажіть будь ласка як заповнювати цю форму, не вистачає місця вказувати всі дані
-
Спасибо! 💐
-
Shhh... quiet now. Muted Yuliia for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: бля
-
Появилось на сайте обновление. Раньше не было 🔥🙌 похоже теперь можно продлить WP. Как думаете?
-
Це тільки тим, хто вже має медичну освіту? Чи можна будь-кому?
-
Всім привіт. А через який час після тесту приходять результати?
-
Подскажите кто-то продлевал вп по мужу или жене, Тип у него дольше он и на этом основании
-
як правило, так. але слідкуйте за новинами та фейсбук сторінці консульства
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago