PR CUAET
-
Сін номеру
-
А хіба діти з 14 років не можуть мати ворк перміт та сін номер? Вимога лише щодо сін номеру чи саме до статусу ПР?
-
Друзі привіт. дуже хороша людина шукає роботу в St. John. Переїхала до вас декілька місяців назад. може зможете допомогти будь-ласка чимось?
-
Здравствуйте. Подскажите, кто и как заказывал справки из Германии? Спасибо
-
А яка вартість навчання, ви не дізнавалися?
-
Можна будь кому, але однозначно потрібен PR, рівень англійської не менш ніж 6.5 IELTS academic, парочку професійних тестів на природність до професії і ще купа умов при вступі.😉🤗 Туди і місцеві дуже тяжко поступають, готуються роками.
-
Вибачте за такі питання, але не можу зʼясувати ці тонкощі для себе, бо навіть у банках різних різні менеджери не можуть розʼяснити. Можливо саме тут хтось знає чи мав досвід. Заздалегідь дякую.
-
То у дівчини вище , є всі шанси отримати номінацію і вмовити нового роботодавця зачекати.
-
Здравствуйте а шо это за сертификат? И с чем его едят? Расскажите пожалуйста
-
порекомендуйте репетитора з англійської для рівня А1
-
А хтось знає чи є різниця між подачею на канадську візу закордоном і з середини канади? Якщо є то яка?
-
Факт залишається фактом: отримання PR моєю сім’єю по гуманітарній програмі.
-
Може ви собі вигадали той факт
-
Через скільки оновлюється статус коли надав документи які в дозапиті?
-
Скоро всё будет, не парьтесь. Я подавался в ноябре, портал 1 получил в понедельник, 15 июля. Скоро должна и до вас очередь дойти. У меня тоже никаких обновлений небыло, а потом резко final decision и портал 1 в тот же день
-
Чому коли я подаюсь у мене немає варіанту visitor visa, лише express entry I student visa
-
На 2річні курси копійки, принаймні у нас у Квебеку. Типу 2 тисячі. І є курси де достатньо ворк перміту, не треба пр. Ми з друзями дивитися спеціальності помічник фармацевта, бухгалтер, дизайнер, ІТ сапорт
-
час опрацювання ніби
-
В мене немає варінату visitor visa чомусь
-
В Альберті таких цін на навчання немає. Але у вас в Квебеці там своя веселуха!😂
12 Jan 2024, 17:45
Post 225697 of 384839
3 minutes ago