PR CUAET
-
50 баксів в місяць це так, можна і четверту, і пʼяту отримувати))) на одну чашку кави в день менше випив- і за місяць наекономив на освіту😂😂😂 Але френч - то не для всіх. Тут би на своїй старості рочків хоча б англійську трохи краще вивчити…🤦♀️
-
Ну, тоді чекаємо на PR і айда всі в Квебек по навчання!👍🏻❤️ Навчання- світло, а ненавчання - засвітло на роботу!!!😱
-
Що буде, якщо ви не оновили дані: Думка адвоката youtu.be/VRYxMkOo-kc
-
Освіта англійською теж доступна в квебеку. Мама вчилася в даусоні, англійською. І я не скажу, що вона супер-пупер розмовляє англійською. Французька на елементарому рівні - їй завжди вистачало її англійської.
-
подать анкету на восстановление ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=175&top=17
-
А війна тільки третій рік?
-
Станом на 6 червня, у Консульстві не було доступу ні до Оберігу ні до реєстру військовозобов'язаних. Станом на сьогодні щось змінилось?
-
youtu.be/JIlQ2XZ3vfc
-
Доброго вечора, в мене таке питання: на ССВ в СRА кабінеті в мене таблиця федеральних виплат, а де дивитись чи щось нараховано від провінції (Альберта)? і чи воно пов'язано та прийде на рахунок, що я вказала як директ депозит?
-
До отримання рішення - це приблизно скільки часу, або як це правильно називається щоб пошукати?
-
Здравствуйте ,можно контакт Марии .Буду очень благодарна 🙏.
-
Відкрийте будь яке консульство України в інших країнах і потренуйтеся. Там слоти вільні є.
-
подскажите по поводу фотографии напечатана она должна быть 10 на 15, тип просто прийти сфоткать ребенка и напечатать такого размера?
-
И мне пожалуйста скиньте, буду очень благодарна 🙏
-
А что будет с теми кто обновил данные он ничего не говорит? Секрет? Или сюрприз?
-
Это не правда там выше писали все можно оспорить через юриста .читайте это сообщение даже в закреплены поместили ...так шо слава богу это все выдумки..главное что паспорт на руках и на 10 лет как сказали можно забыть о стране .правда она о тебе не забудет и будет напоминать ежемесячно
-
Поделитесь вообще своими ощущениями от сдачи, если не трудно))) мне 27 го сдавать, состояние предынфарктное 🥵
-
Не тронут, пока не приспичит. А новость правда так к сведению.
-
Это не правда .в Украине молодцы юристы они все оспаривают..та и вообще это не важно шо в Украине происходит .тех кто в Канаде не тронут у них документы в порядке .
-
Не розумію доцільність вашого питання.
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago