PR CUAET
-
по каким данным будут идентифицировать украинцев заграницей? инн? номер заграна (если он закончился)? при получении нового паспорта можно вообще сменить имя. а кто эти данные будет обрабатывать?
-
Повідомлення про освіту перенесено у відповідну гілку. t.me/prcuaet/152084/255543
-
Дякую
-
Ага і не забудьте ще французьку вивчити а то без неї ніяк )) вся фішка Квебеку і її плюшки тільки для фарнкофонів
-
Якщо немає csq, то навчання буде коштувати більше як для студентів з другої провінції та ще по новому закону треба здавати френч
-
Навчання в Канаді то бізнес. Але нажаль не наш
-
Ну, тоді чекаємо на PR і айда всі в Квебек по навчання!👍🏻❤️ Навчання- світло, а ненавчання - засвітло на роботу!!!😱
-
Освіта англійською теж доступна в квебеку. Мама вчилася в даусоні, англійською. І я не скажу, що вона супер-пупер розмовляє англійською. Французька на елементарому рівні - їй завжди вистачало її англійської.
-
50 баксів в місяць це так, можна і четверту, і пʼяту отримувати))) на одну чашку кави в день менше випив- і за місяць наекономив на освіту😂😂😂 Але френч - то не для всіх. Тут би на своїй старості рочків хоча б англійську трохи краще вивчити…🤦♀️
-
В мене маман отримувала третю освіту в Квебеку. Каже що це пекельне навантаження в порівнянні з КПІ і інститутом реклами. Вона брала кредит на освіту, потім виплачувала 50 баксів в місяць. 50 баксів в місяць - це ж можна все життя вчитися! Плюс тут же є накопичувальна програма для дітей, де держава тобі накидає до 60% на рік на навчання
-
100 % моя історія. Один з твердого пластику, інший в жорсткій обкладинці 😁😁
-
То так. З такими цінами краще дітей там вивчити. Робити потім вона все життя буде! Головне - ким! А це вже питання освіти… Яка, слава Богу, буде канадська для Канади. А не наші українські, з яких дипломи навіть в ото місце не засунеш, бо один в жорсткій обкладинці, а другий з твердого пластику😂
-
100% тут своя атмосфера. Колега вчиться в коледжі 200 баксів семестр. Я зі свого досвіду вже думала забили болт і дозволити дітям в 14 років забити на школу і іти працювати. Але з такими цінами на вищу освіту доведеться їх копаками відправляти в коледж (доця 12 рочків ніфіга не хоче вчитися, а хоче працювати. Кілька разів брали з собою на роботу- реально працює в 10 разів продуктивніше 20-річних арабів)
-
В Альберті таких цін на навчання немає. Але у вас в Квебеці там своя веселуха!😂
-
Помічник фармацевту- то сертифікат за 6 місяців. Але ціна в Калгарі- мінімум 12 000$. Медсестра- то диплом.
-
Колега вчиться на бухгалтерії парт тайм (але вона пр) - ще й має стипендію
-
Це, думаю, дуже залежить від коледжу або університету. В Калгарі, в Columbia College- 44 000$ + доп. Fee за 4 семестри), в Bow Valley College 42 000$. Це ціна для domestic students, тобто з PR або citizens
-
На 2річні курси копійки, принаймні у нас у Квебеку. Типу 2 тисячі. І є курси де достатньо ворк перміту, не треба пр. Ми з друзями дивитися спеціальності помічник фармацевта, бухгалтер, дизайнер, ІТ сапорт
-
А яка вартість навчання, ви не дізнавалися?
-
Можна будь кому, але однозначно потрібен PR, рівень англійської не менш ніж 6.5 IELTS academic, парочку професійних тестів на природність до професії і ще купа умов при вступі.😉🤗 Туди і місцеві дуже тяжко поступають, готуються роками.
12 Jan 2024, 17:45
Post 225818 of 396861
about a minute ago