PR CUAET
-
100 % моя історія. Один з твердого пластику, інший в жорсткій обкладинці 😁😁
-
То так. З такими цінами краще дітей там вивчити. Робити потім вона все життя буде! Головне - ким! А це вже питання освіти… Яка, слава Богу, буде канадська для Канади. А не наші українські, з яких дипломи навіть в ото місце не засунеш, бо один в жорсткій обкладинці, а другий з твердого пластику😂
-
100% тут своя атмосфера. Колега вчиться в коледжі 200 баксів семестр. Я зі свого досвіду вже думала забили болт і дозволити дітям в 14 років забити на школу і іти працювати. Але з такими цінами на вищу освіту доведеться їх копаками відправляти в коледж (доця 12 рочків ніфіга не хоче вчитися, а хоче працювати. Кілька разів брали з собою на роботу- реально працює в 10 разів продуктивніше 20-річних арабів)
-
В Альберті таких цін на навчання немає. Але у вас в Квебеці там своя веселуха!😂
-
Помічник фармацевту- то сертифікат за 6 місяців. Але ціна в Калгарі- мінімум 12 000$. Медсестра- то диплом.
-
Колега вчиться на бухгалтерії парт тайм (але вона пр) - ще й має стипендію
-
Це, думаю, дуже залежить від коледжу або університету. В Калгарі, в Columbia College- 44 000$ + доп. Fee за 4 семестри), в Bow Valley College 42 000$. Це ціна для domestic students, тобто з PR або citizens
-
На 2річні курси копійки, принаймні у нас у Квебеку. Типу 2 тисячі. І є курси де достатньо ворк перміту, не треба пр. Ми з друзями дивитися спеціальності помічник фармацевта, бухгалтер, дизайнер, ІТ сапорт
-
А яка вартість навчання, ви не дізнавалися?
-
Можна будь кому, але однозначно потрібен PR, рівень англійської не менш ніж 6.5 IELTS academic, парочку професійних тестів на природність до професії і ще купа умов при вступі.😉🤗 Туди і місцеві дуже тяжко поступають, готуються роками.
-
Це тільки тим, хто вже має медичну освіту? Чи можна будь-кому?
-
Наша провинция НБ имеет какой-то отдельный стрим и трудоустройствл по international trained nurses и докторам (будет новый стрим делаться). Тут нехватка жуткая, почитайте... вдруг сможете вернуться в медицину тут
-
Дякую за пораду. 🙏🏻 Так, чула що це непогана спеціальність тут. Поки получу PR, скоріш за все, буде ще багато часу, щоб порозглядати всі варіанти!😂
-
Посмотрите переучиться на гигиениста, чистки в стоматологии. Легче чем медсестра, востребованы и близко к вашей профессии. Моя сестра переучилась больше 20 лет назад, так с этой профессией всю жизнь здесь и живёт. Нормально более менее.
-
Дякую. Поки чекаю на PR, далі буде…❤️
-
Пошукайте якісь пілотні або бріджинг програми. Напр в онтаріо є для акушерок, де основна вимога - досвід 100 пологів, 40 з яких вели особисто. Або знаю гінеколога, що робила УЗД в Україні - в Канаді пройшла бріджинг курс пару місяців і робить УЗД тут.
-
Є таке. Нажаль. Ну, нічого… скоро нас будівельники лікувати будуть!!!👍🏻🤗😂 Що посієш, то й пожнеш…
-
Релії такі, що на будові платять більше ніж медсестрам 😭 макдак в передмісті Монреаля була об'ява з зарплатою як у парамедика
-
Може колись… Зара - 2 та 4 роки. Тобто, чекаємо на PR, тільки потім щось буде…
-
Точно , я щось упустила за ПР , вони то точно по ПР переїхали. А ось навчатися точно було до року.
12 Jan 2024, 17:45
Post 225828 of 384765
about a minute ago