PR CUAET
-
Можна будь кому, але однозначно потрібен PR, рівень англійської не менш ніж 6.5 IELTS academic, парочку професійних тестів на природність до професії і ще купа умов при вступі.😉🤗 Туди і місцеві дуже тяжко поступають, готуються роками.
-
Це тільки тим, хто вже має медичну освіту? Чи можна будь-кому?
-
Наша провинция НБ имеет какой-то отдельный стрим и трудоустройствл по international trained nurses и докторам (будет новый стрим делаться). Тут нехватка жуткая, почитайте... вдруг сможете вернуться в медицину тут
-
Дякую за пораду. 🙏🏻 Так, чула що це непогана спеціальність тут. Поки получу PR, скоріш за все, буде ще багато часу, щоб порозглядати всі варіанти!😂
-
Посмотрите переучиться на гигиениста, чистки в стоматологии. Легче чем медсестра, востребованы и близко к вашей профессии. Моя сестра переучилась больше 20 лет назад, так с этой профессией всю жизнь здесь и живёт. Нормально более менее.
-
Дякую. Поки чекаю на PR, далі буде…❤️
-
Пошукайте якісь пілотні або бріджинг програми. Напр в онтаріо є для акушерок, де основна вимога - досвід 100 пологів, 40 з яких вели особисто. Або знаю гінеколога, що робила УЗД в Україні - в Канаді пройшла бріджинг курс пару місяців і робить УЗД тут.
-
Є таке. Нажаль. Ну, нічого… скоро нас будівельники лікувати будуть!!!👍🏻🤗😂 Що посієш, то й пожнеш…
-
Релії такі, що на будові платять більше ніж медсестрам 😭 макдак в передмісті Монреаля була об'ява з зарплатою як у парамедика
-
Може колись… Зара - 2 та 4 роки. Тобто, чекаємо на PR, тільки потім щось буде…
-
Точно , я щось упустила за ПР , вони то точно по ПР переїхали. А ось навчатися точно було до року.
-
Нажаль, на медсестру навчатись можна тільки маючи PR. Це найважливіша умова. Та не 8 місяців, а 2 роки. На молодшу медсестру. На медсестру більш кваліфіковану - 4 роки. Але, як і майже всі в цьому чаті, PR-у ще не маю. Тому, поки що гівно-робота- поки моє «все»…
-
Ви можете на медсестру повчитись мені здається 8 місяців . В місті Квебек є пара яка колись приїхала з Вінниці обоє лікарі і перевчилися на мед сестра/брат. Працювали , робота ад , не памʼятаю вже тих деталей але пішли з часом , заробили якісь потрібні кошти.
-
Это как раз канал провладний, с очень агрессивной пропагандой - обновите данные. Настолько агрессивной, что начинаешь думать наоборот, раз они так стараются, то напугать это их единственный способ повлиять на процесс.
-
В St. John’s, так? В якій сфері шукає роботу і як з англійською?
-
Привіт. Скажіть будь ласка, хто знає, в які дні можна ловити слоти в консульстві м.Едмонтон? Можливо є люди, які можуть допомогти зловити слот? Дякую 🌷
-
Вот тут ее инсту отметили.
-
Це якщо переклад в Україні робити
-
Доброго дня! Скажіть а свідоцтва про народженн шлюб, диплом мають бути завірені агенцією чи ще і нотаріально? Бо не зовсім в цьому розуміюся. Буду вдячна за відповідь.
-
Доброго. Ви з людиною уточніть назву міста бо St. John => New Brunswick. St. John's => Newfoundland & Labrador
12 Jan 2024, 17:45
Post 225837 of 406662
4 minutes ago