PR CUAET
-
7 ноября 2023 года. Жду АОР ))))
-
Вы подавали какого числа?
-
Супер
-
Та приблизно. 2 місяців чи 5)
-
Строк не оголошують
-
А скільки чекати?
-
Вітаю. Підкажіть будь-ласка, чи була в когось ситуація з некоректною сплатою за біометрію, вже після подання на PR, а саме сплачено не вірна кількість осіб (сплачено не як за родину з 3 осіб, а як за групу). Чи потрібно сплачувати знов? Дякую.
-
Мы по сравнению с другими не долго 1мая подача, 4 июня био..и ждем..
-
Не треба слот, є графік видачі паспортів. Видає та ж людина що й приймає, тому в інший час не треба приїжджати. Нажаль, вчора консул відповів що забирати треба тільки персонально
-
Про забирати тільки персонально це вам консул з Оттави сказав? Питаю тому що по ДХЛ номеру мій паспорт вже тиждень лежить в Оттаві але сайт так і не обновився, коли подавав на паспорт сказали відправлять по пошті так як летіти далеко, от і думаю чи телефонувати їм чи просто чекати. Дякую!
-
Депендант отримала через 35 днів після єкопр, я основний аплікант через 45 днів
-
Подивіться Facebook Marketplace та Kijiji. Також квартири можна шукати на сайтах компаній, таких як Killam, Northview
-
В едмонтоні
-
Бувають пропускають щось ( А так все в порядку черги
-
По черзі
-
Для того чтобы убедится что наши заявки видят в системе
-
Для чего вам нужен временный номер, зачем вы звоните и просите его?
-
А як так. Вас пропустили і вже грудень видають? Я думала вони по порядку видають тай жду собі січень після грудня ))
-
У меня даже в печать не ушли, еКопр был 7.06
-
Не всім, точно в грудні були кілька людей без цього листа, може потім ще були збої на сайті
12 Jan 2024, 17:45
Post 226770 of 398858
8 minutes ago