PR CUAET
-
Так, на головного 10 тис, плюс на кожного члена сім'ї по 2 тис. Треба надати підтвердження з банку що маєте такі кошти
-
так - лист щастя від ircc
-
Тобто чекати запиту
-
після запиту на біометрію. це навіть не етап
-
Порадьте будьласка перекладача з польскої для довідки про несудимісь
-
Подскажите пожалуйста человека или организацию в Калгари, которая сопровождает эвалюацию дипломов об образовании
-
Я це все прекрасно розумію, і те що у нас простіше згодна на 1000%, просто оці звинувачення трохи підбішують, як і саме очікування якихось новин. Але ми всі в одній лодці очікування, то ж тримаймося кучки)))
-
Тобто обрати other, та завантажити пейстаби?
-
Лист мав прийти на електронну пошту, її перевіряли? Або також міг прийти у кабінет
-
На сайти провінції було написано, що кошти повернуться лише тим, хто пройшов вибірку і отримав лист запрошення на подачу до 30 квітня., це для української вибірки
-
Я завантажила саме так, як було вказано в чек листі: сторінки де видно номер та expired date. Тобто точно не всі завантажувала
-
Якщо вдасться, поділіться потім інформацією. Дякую
-
Когда пишите письмо сразу напишите greetings , и концовку Regards, Tommy Lee А потом пишите остальную чась серединку, у вас будет законченное письмо если время выйдет, мне это сегодня помогло!!!
-
Так
-
В Калгари вам могут помочь с этим в Agenda Translations, у них офис есть и можете найти их страничку в интсаграмм
-
Порадьте будьласка перекладача з польскої для довідки про несудимісь
-
Все прикрипляла, що ми excepted. Та так і думала оплатити і потім рефанд запросити. Просто мені не дуже горить, бо діючий ВП є до березня 25, а днем раніше подавала батька на перший ВП, і та сама історія, з березня сидить чекає, а це без RAMQ 🥴 смішно, що я на день пізніше подавала колегу і їй вже місяць як прийшов новий ВП подовжений )) і всім кого теж подавала прийшли позитивні відповіді і подовжені ВП.
-
Мабуть, відповідь на Ваше питання є у гілці Довідки про несудимість з Європи чи Переклад документів. Переношу
-
Залежить від вашої довідки/країни. На ній має бути написано
-
Пропоную невеличке опитування для полегшення очікування тим, хто подався на федеральний етап з провінціальною номінацією нон-ЕЕ
12 Jan 2024, 17:45
Post 227191 of 412102
3 minutes ago