PR CUAET
-
Дуже дякую!
-
Ми з травня з подачі Approved in principal був в серпні
-
Скажіть, війсовий квиток потрібно вказувати на федеральному етапі?
-
Привіт, якщо у мене немає джоб оферу, але тільки employment verification letter та reference letter? Чи можливо податись на ПР?
-
Привіт. Хтось робив довідку про несудимість з Італії. Поділіться досвідом.
-
Ничего не нужно
-
Самій формі від роботодавця вони будуть вказувати конкретний офіс відповідний офіс звичайно має бути в Онтаріо. Також в джобофері потрібно це адресувати і говорити що ви будете якогось певного офісу і в ідеалі дописати щось на кшталт того що вам можливо треба інколи в офіс приходити по якихось там причинах. Чином можна чітко зв'язати те що цей офіс технічно є вашим місцем праці. Тому що саме по локації офісу цього буде визначатися бали які вам будуть надаватись на цій програмі
-
Доброго вечора,з листопада працюю в салоні майстром манікюру,зарплату получаю чеками,але ніякого контракту не підписувала.Як знати чи моя робота підходить на ПР?В мене зарплата від клієнта,не погодинна
-
Привіт, можливо хтось подався на PR по opportunity steam через компанію PCL construction? Маю декілька питань, буду вдячна за відповідь.
-
Раджу
-
Так,це зайняло на все 3 години Дуже швидко
-
Ну наче з Канади вийшли, а до США недійшли і повернулись в Канаду з оновленим WP
-
Це як?
-
І моє стандартне питання - Вам лист прийшшв на пошту післ сабміту? :)
-
Якщо поза Альбертою, то тоді 2 роки на AOS потрібно. Якщо ж в Альберті, то 1 рік.
-
С подачи
-
Это после получения approved in principle ? Или с момента подачи
-
SIN - це дуже особисті чутливі данні. Його не роздають на право і на ліво
-
Ми чекаємо з березня 2023..
-
Flagpoling називається.
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago