PR CUAET
-
Я знайшов ось це, та не можу зрозуміти 3 пункт. Their visa and passport have not been lost, stolen, canceled, or revoked. Expired - це canceled or revoked?
-
До грудня 2024 ви можете предʼявити на кордоні паспорт, в якому вийшов термін дії , але є діюча віза
-
Какие перспективы по ю4ю? После окончания программы на выход?
-
Ну то вам потрібно подавати на візу знову , заповнювати DS160 форму , оплачувати збір , і якщо ви попадете під interview waiver , то тоді паспорт можна надіслати поштою , якщо ні , то треба буде записуватись на співбесіду
-
Один человек писал, что 21 января подавал. Больше случаев пока неизвестно. Почему-то 30 тысяч в чате, а в поллах принимают участие только 150 человек, активность всего 0.5%, а когда припекает задают вопросы по факту не анализируя историю чата
-
У них нет рабочих часов, они подъезжают на определенный день в зависимости от количества клиентов. Звоните чтоб уточнить.
-
У мене у дитини паспорт закінчився у 2018 році , в якому є віза до 2026 , то не виникало проблем при вʼїзді в США, з візою у expired passport
-
Processing fee 635 and permanent residence fee 575 plus biometric 85?
-
Так, в мене так само. Але не зрозуміло було що робити з продовженням. Та ві начебто відповіли, що все одно треба йти по загальному процессу, а там вже визначать чи продовження по почті можливе.
-
Сегодня ровно 6 месяцев ждём с подачи заявки на ВП🥳 дальше продолжаем ждать 😅
-
Доброго дня, чекаю з 29 січня.
-
Чому ж вау? 3-4 місяці зараз найчастіший термін для отримання aor
-
Підкажіть ще якщо знаєте, в неї ворк перміт новий дати початку статусу писати з першого перміту, а закінчення вже поточне?
-
Ну вот ваш случай я имел ввиду. Пока что это единственный у кого 6 месяцев истекло
-
Тут с все с этого момента по биометрии и ждут увы) у всех тишина доже кто подадся 8 месяцев назад
-
Ждём, для меня тоже интересно так как уже полных 4 месяца прошло
-
Обычно 30 дней дают.
-
Я не понимаю почему такая низкая активность. Статистика бы помогла понимать тенденции
-
Написала им в кризовую форму , ответили что мы отправили ваш запрос на ускорение рассмотрения заявки в соответствующий отдел 🧐🥹😅
-
OMG, сорі , я думала тут мова йде про програму для українців, там на aor чекають з грудня )) сплутала
12 Jan 2024, 17:45
Post 228097 of 400572
9 minutes ago