PR CUAET
-
Все окей, це так і має бути 👌
-
Да, там очень просто, при заполнении я указала что хочу оплатить, был вопрос способна ли я оплатить онлайн, я сказала да, там в конце заполнения сайт сам направляет на страницу оплаты, ничего дополнительно делать не нужно, только отвечать да хочу оплатить, да онлайн
-
Немає AOR, в тому то і справа🤷♀️ 31.05 отримала номінацію 01.06 завантажила все і подалась на PR Досі тиша🧐
-
Подаємося на Чілд бенефіти з кабінету дружини, це помилка в системі чи це означає що на кінець податкового року ми були в шлюбі
-
Дякую
-
Если вы больше не были в этой то в стране то подходит
-
Вам у будь-якому місті Канади підійде?
-
www.instagram.com/alina.boi4uk?igsh=MW5hbWN3Yzhvczk1cA== Когда люди поймут гуманитарная это не я такаой пожалейте меня, это про успешных в 🇨🇦блогерга) получила
-
Когда у вас было подача и биометрия???
-
Ой ні звісно,Калгарі,забула уточнити 🙈
-
она удалила пост
-
І ще таке питання, там пише що треба написати сін номер на всіх документах, це я правильно розумію поверх допустимо скан копії паспорта написати в пейнті сін номер?
-
так
-
ви у альберті проживаєте?
-
В мене номінація закінчилася в лютому, аор я отримала в квітні і ніяких питань щодо її терміну не виникло. Єдине, що дозапросили джоб офер і кілька нових пейстабів у липні і все.
-
Доброго дня. А не підкажи хтось як зробити підтвердження адреси реєстрації в Україні ? Чи не теж саме це з адресою проживання, яка є у витягу внутрішнього паспорту?
-
Там много негатива было
-
заходьте на альберта.са знайдіть розділ про здоровʼя і там ви перейдете на хелс альберта і зможете завантажити свої репорти якщо треба більш детально то напишіть у пп
-
www.instagram.com/reel/C6Bwb4lLm5t/?igsh=ZzV6NHJnNjh5b2Fs
-
До терміну закінчення номінації
12 Jan 2024, 17:45
Post 228189 of 398858
16 minutes ago