PR CUAET
-
8 рівнів на францізасьоні в Університеті Монреаля, ЮКАМ дають менш ніж за рік. Є змога 2 рази лишитися на одному із курсів. 1 курс 2,5 місяця. Всього 4 курси А так в універсітетах прискорена програма, те що в мовних школах дають за 2 роки в університеті дають меньш ніж за рік....
-
А зачем вам гуманитарная программа? ИТ-стаж в Канаде и хороший английский . Вероятно , вы моложе 30 лет. «Чувство безопасности в Украине» - не персонифицировано к вашей личной ситуации. Оно такое у всех 35 миллионов жителей Украины.
-
Доброго дня. Подалась на вклейку мультивізи на чоловіка зсередини Канади. Є різниця в транслітерації імʼя у звʼязку з новим паспортом. Прийшов лист з запитом на сдачу біометричних даних. Біометричні дані були здані при подачі на CUAET. Підкажіть будь ласка як краще вчинити у такій ситуації?
-
Дякую. Це все робиться через ircc account? Я повинна подати цей документ від свого ім'я на ім'я дитини?
-
Доречі, по новій програмі в квебеці, то чим вища позиція, тим краще має бути франсе)
-
Если переживаете, можете очень просто его заказать в дии. Если нет путаницы в фамилиях, то все не так и плохо. В дии три шага и все.
-
Толерасти…
-
Все вірно. І терміново.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, у дитини через місяць закінчиться visitor record. Закордонний Паспорт продовжили на 4 роки. Теперь треба подавати дитину на новий visitor record або як? Щось я зовсім не розумію...
-
Це зрозуміло що віза потрібна, мій поінт у тому що бажано мати і візу і WP для перетину, а не тільки візу
-
можете писати на мейл. відповідають швидко
-
Я писав емейла
-
Це їм можна на емейл писати з таким питанням, чи телефонувати краще?
-
Дякую велике
-
Олена, скільки часу пройшло від подачі до отримання листа про біометрію у вас?
-
@OstapBosak Добрий день! Заповнюю анкету на продовження візи Worker від дитини, в переліку документів які потрібно підтягнути є : Заява 5257е Заява 5713 Заява 5710 Це правильно? Чи можливо анкету заповнено не вірно, що підтягнуло стільки заяв? Дякую.
-
То було до пана вище) ви все правильно написали! Дуже важливо це розділяти, бо на жаль є люди, які зараз зависли без візи в Європі,бо думали що лише wp вже достатьно
-
Так, я саме це і написала. Мала на увазі, що лише з воркпермітом, без візи кордон не перетнете (а є люди які мають воркперміт, а віза закінчилась, особисто маю знайомих, які приїхали до куает, тому зараз невиїзні з Канади)
-
Подскажите пожалуйста, по Entry level and Semi skilled планирую подаваться с позиции фронт деск в феврале, будет 1 год моей работы. Но мой отель будет закрываться в ноябре. В таком случае, если я продолжу работать на фронт деск в том же ноке в другом отеле, это нормально?
-
WP є підставою/правом перебування в Канаді. Для перетину кордону необхідна віза
12 Jan 2024, 17:45
Post 22850 of 391881
3 minutes ago