PR CUAET
-
Все вірно. І терміново.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, у дитини через місяць закінчиться visitor record. Закордонний Паспорт продовжили на 4 роки. Теперь треба подавати дитину на новий visitor record або як? Щось я зовсім не розумію...
-
Це зрозуміло що віза потрібна, мій поінт у тому що бажано мати і візу і WP для перетину, а не тільки візу
-
можете писати на мейл. відповідають швидко
-
Я писав емейла
-
Це їм можна на емейл писати з таким питанням, чи телефонувати краще?
-
Дякую велике
-
Олена, скільки часу пройшло від подачі до отримання листа про біометрію у вас?
-
@OstapBosak Добрий день! Заповнюю анкету на продовження візи Worker від дитини, в переліку документів які потрібно підтягнути є : Заява 5257е Заява 5713 Заява 5710 Це правильно? Чи можливо анкету заповнено не вірно, що підтягнуло стільки заяв? Дякую.
-
То було до пана вище) ви все правильно написали! Дуже важливо це розділяти, бо на жаль є люди, які зараз зависли без візи в Європі,бо думали що лише wp вже достатьно
-
Так, я саме це і написала. Мала на увазі, що лише з воркпермітом, без візи кордон не перетнете (а є люди які мають воркперміт, а віза закінчилась, особисто маю знайомих, які приїхали до куает, тому зараз невиїзні з Канади)
-
Подскажите пожалуйста, по Entry level and Semi skilled планирую подаваться с позиции фронт деск в феврале, будет 1 год моей работы. Но мой отель будет закрываться в ноябре. В таком случае, если я продолжу работать на фронт деск в том же ноке в другом отеле, это нормально?
-
WP є підставою/правом перебування в Канаді. Для перетину кордону необхідна віза
-
WP є підставою для перетину кордону, щоб вам не поставили 6 міс перебування як для візи тільки. Сприймайте його як дозвіл на тимчасове перебування в Канаді, як ВНЖ. Я літав у Мексику з Канади і офіцер попросила WP на кордоні. Тож, якщо виїзжаєте з Канади, рекомендую мати WP з собою
-
Здесь ответ. Ребята, кто не оплатил заранее биометрию, вот с письма информация: Once the fee is paid, you will receive further instructions (Biometric Instruction Letter) on when and how to give your biometrics. Once you have received the Biometric Instruction Letter, you can go to one of the official locations to give your biometrics.
-
І у мене така ситуація! Вже думаю переклад просто подати
-
Підкажіть будь ласка скільки коштувала біометрія і чи швидко можна записатися на неї?
-
То до IRCC питання. Навіть гадки не маю
-
Так а як людям тоді завантажувати додаткові файли?
-
Вони програму обіцяли зробити за пару тижнів, а робили 16 місяців. Ми громадянство вже отримаємо, десь тоді вони і пофіксять
12 Jan 2024, 17:45
Post 22857 of 390778
4 minutes ago