PR CUAET
-
Так, найпоширеніший термін очікування на aor зараз приблизно 3,5 місяці.
-
Heya :) PM me if you have any questions on how to use me!
-
/start
-
Мы как раз по non express entry и подавались. То есть среднее время ожидания 3-3.5 месяца, верно понимаю?
-
Та RAMQ и не сильно надо когда есть рабочая страховка.я звонил и просил от многого отказаться по RAMQ так как страховка на работе это перекрывает
-
Часто приходить разом із aor. Краще подивіться в гілці Хронологія - там точніша інформація
-
Ну так мало бути. Що тут жаліти
-
Я б сказала всі 4))
-
Доброго дня! Потрібен переклад водійського посвідчення нотаріально завірений,але виключно сертифікованого перекладача, хто знає, скільки це коштує?
-
Страховка от работы только за зубы и лекарства. Подходы к врачам платите 400 долларов за визит если нет ramq
-
Я говорю,то що написано офіційно в мене на тренінг номері і те що казали в консульстві ...
-
Вы сейчас в Канаде?
-
Вересень-жовтень
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи має підписана родичем форма Statutory declaration of relationship термін дії? Скажімо, завіримо у нотаріуса сьогодні, я аплікацію на PR подам онлай наступного тижня.
-
А когда июнь по такой статистике будет на рассмотрение ?😅
-
Не 400.400 то вузький спец і те не всілякий. То й же волк ін 80-100 та все ж. Але суті не міняє
-
Візит до сімейного вона не криє. Так само як і операцію чи візит до вузького спеціаліста
-
Отримання нового вп по ворк перміту дружини/чоловіка це загальні правила які відносяться не тільки до українців. Тобто без дати.
-
Не все далеко
-
Дякую за відповідь! Вітаю з отриманням карт🥳
12 Jan 2024, 17:45
Post 228639 of 398586
3 minutes ago