PR CUAET
-
CEC - EE, French Stream PVO/SVO: Ottawa/Sidney Portal: Etobicoke
-
Співчуваю ще раз.. скажу так ніхто ніколи не знає як би було якщо і якби.. нажаль. Інколи виявляють рак ненароком при перевірці зовсім іншого, а іноді і в Україні де ніби і не треба чекати апойтментів - люди помирають.
-
А ми сьогодні щеплення робили, 1 безкоштовна, а інша 100$
-
У мене нема зараз. Я за таблетки платила 300$ які в Україні коштують 50)
-
Ну, медицина не така ж і безкоштовна, зуби, окуляри та препарати покриває платна страхова
-
Це дві нармальні країни для життя. Це суто особиста моя думка бо мені подобається американська культура. А ще дуже залежить від самої людини, штату/провінції, і удачі.
-
Поясніть будь ласка що значить «LOE»?
-
Привіт, а не під скажеш як готувався до АІТ екзамену? Бо я раз на 60 здав, потім пішов на перездачу та на 68… Ось буду йти третій раз пере здавати
-
Letter of Explanation, I assume
-
Letter of explanation
-
На скільки місяців вам дали visitor record?
-
Сказали що не анулюється і діє до дати яка в ньому зазначена
-
А я писала вже що виїжджала з ним і кожний раз казала офіцеру що він ж анулюється і треба новий і всі дивилися на мене як на дурну і показували дату закінчення візітор рекорд
-
Вітаю, намагалася знайти у групі інформацію але не змогла . Що робити якщо медичному огляду більше 2х років. Треба перездавати перед подачею ? Чи чекати на дозапит ? Батько взагалі не здава його, і у Канаді не був. Йде як spouse від моєї мами .
-
Дякую
-
Якщо людина народилася на території сучасної України то переважно його можна відновити через дію. Якщо ж ні або неможливо то писати лист пояснення
-
Було навіть не зручно 😂
-
Я офіцера тоді попросила запитати ще в когось бо була впевнена що треба новий Він запитав ще в двох і сказали що нічого не анулюється
-
Виїзжали з дитиною на відпочинок
-
Дитині Дали до 2025 року як і нам перміти
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago