PR CUAET
-
Якщо людина народилася на території сучасної України то переважно його можна відновити через дію. Якщо ж ні або неможливо то писати лист пояснення
-
Було навіть не зручно 😂
-
Я офіцера тоді попросила запитати ще в когось бо була впевнена що треба новий Він запитав ще в двох і сказали що нічого не анулюється
-
Виїзжали з дитиною на відпочинок
-
Дитині Дали до 2025 року як і нам перміти
-
Все получимм.вопрс только во времени и кому какой дорогой идти . по лёгкому Поти или по сложному.
-
Чи є інформація наскільки давне фото можна використовувати? Тип 1 рік чи пів року?
-
Так же как и многим детям выдали стади пермит, хотя по закону он доя студентов
-
Ребят с VR это все бред. Разнес это 1 человек. У которого своя группа по ПР для хейта. Для тех у кого по cuaet данный пункт не действует.
-
На прошлой неделе залетал. На паспортном контроле сказали шо визитор рекорд не аннулируется если уехать. Но нужна виза для заезда обратно.
-
Дякую. Я знаю. Дивно, х ось видалив мої коментарі. Тому я і кажу, що у людей свої плани, а у Бога свої
-
Извините если уже задавали этот вопрос, если работа фултайм, но ,условно, будет сокращение зимой а потом опять набор весной - считается ли это в стаж для программы или нет?
-
Можете написать таймлайн пожалуйста,и этапы какие были письма
-
Якщо треба більше % і низькі комісії то тільки Questrade або Wealthsimple і тільки self- directed account. Пишіть в приват, розповім детальніше
-
А як можна повторно загрузити інфо на портал 2? Вона що звідти пропадає?
-
Так, дякую. По статистиці на липень 2024 пробила цю інформацію, просто було цікаво з практики
-
А це вже загадка, на яку ми не маємо відповіді((
-
Да, зимой если быть на выплатах по безработице.
-
Тобто зимою ви не будете працювати зовсім?вам потрібно щоб в джоб офері і емплоймент леттер був фулл тайм і приблизно 1560 годин, точної цифри не пам'ятаю
-
А если тебя уволили и ты потом нашел компанию с тем-же ноком/обязанностями/зарплатой?
12 Jan 2024, 17:45
229025/444114
3 minutes ago