PR CUAET
-
Ну все правильно.впрограиеи4 пункта у вас делался упор на пункт: интересы детей .тоесть что будет если вы вернётесь домой с детьми или на родину супруга особенно если там тоже не спокойная обстановка или была война в недавнем прошлом и т.д.у меня делается упор на пункт" последствия отказа" то есть возвращаться некуда и не к кому .вмуеаинеиадреса нет родственников тоже ...жил в ЕС в в Польше подал на карту поьыта сдал ответчики пальцев прдлал больше 2-х лет не получил...куда такосу человеку возвращаться? Это один из пунктов "последствия отказа" у каждого по разному
-
Благодарю. вас
-
Доброго дня Скажіть будь ласка чи мав хтось досвід приїзду в Канаду з worker visa ( cuaet) виданою 05.2023 року та отримав в аеропорту ворк перміт ? Або якщо можете киньте будь ласка офіційне посилання де вказано що з такою датою одобрення ворк перміт не надається .
-
Якщо ви ці перебування вказуєте як окремі мандрівки кожну з них буде менше ніж 6 місяців то теоретично вимоги надавати немає. Проте це не означає що вони не можуть її вас попросити якщо попросять прийдеться їй надати. Тому в загальному якщо це можливо то я стараюсь їх надавати зразу. Ну якщо цей період перебування ви вказуєте як окремий період саме перебування або як окрему довготривалу мандрівку тоді звісно подати треба обов'язково зразу
-
Да, всё на имейл. Ivan полтора месяца, карты пришли в начале июня.
-
Всіх вказувати незалежно від віку. Там де говориться про 18 років це говориться про те що саму форму потрібно робити на всіх кому 18 років але в формі потрібно вказувати всіх незалежно від віку.
-
Так
-
Поки чекають на рішення ваш попередній статус зберігається
-
Це залежить від міграційного офіцера на кордоні який вирішує давати вп на кордоні чи ні.
-
Судя по рассказам получается первое одобрение-1-2месяца после биометрии , в остальных случаях просто ждут … тишина . И еще чаще у кого дети канадцы быстро
-
Все правильно. В трак драйверів навіть будуть варіанти по онтаріо з 300 плюс балами. Хоча по офору або по ЛМІА, там ще буде краще. Ну але для того щоб хоч якийсь бали набрати хоча б мінімальні сімірки англійської потрібні
-
Я ж тебе кидала контакты Марии
-
The deadline for many of the temporary residence immigration measures for Ukrainians and their family members was March 31, 2024. This was the last day to • enter Canada to benefit from the CUAET measures • apply for temporary residence in Canada under special immigration measures for Ukrainians and their family members However, depending on your situation, some temporary measures may still be available. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Роздрукувати і писати рукою насправді найкращий варіант. Бо формою в яких просто надрукований ім'я прізвище часто також завертають. Ну і відповідно відсканований варіант спокійно можна зробити менше ніж 2 МБ
-
Так це нормальна ситуація головне що був дійсний на момент подачі
-
Якщо ж балів не хватає то дивіться де ви могли б їх підняти
-
Супер, тоді робіть собі безплатний аккаунт в їхньому порталі вам нарахує бали і якщо у вас там 830 або більше то у вас є дуже хороші шанси бути скоро вибрані на подачу
-
Зайдіть на сайт АТІО розділ директорія. Там будуть позначені всі п'ять перекладачів які мають ліцензію на українську мову
-
Я працюю у Вінніпезі майже рік, у мене багато друзів-канадців, якщо це потрібно. Мені 36 років, і я вивчаю англійську мову, думаю, мій рівень 5-6.
-
ПР сам по собі нікуди не пропав він насправді в неї до сих пір є. Відповідно зараз вона навіть візу зробити не може. Спочатку варто спробувати отримати одноразовий тревел документ для PR. Якщо вийде то з ним приїхати і потенційно можна навіть втримати той ПР. Якщо ж відправлять на трибунал і заберуть його то відповідно подаватися вже тоді на звичайні піари заново.
12 Jan 2024, 17:45
Post 229078 of 399988
less than a minute ago