PR CUAET
-
Супер, тоді робіть собі безплатний аккаунт в їхньому порталі вам нарахує бали і якщо у вас там 830 або більше то у вас є дуже хороші шанси бути скоро вибрані на подачу
-
Зайдіть на сайт АТІО розділ директорія. Там будуть позначені всі п'ять перекладачів які мають ліцензію на українську мову
-
Я працюю у Вінніпезі майже рік, у мене багато друзів-канадців, якщо це потрібно. Мені 36 років, і я вивчаю англійську мову, думаю, мій рівень 5-6.
-
ПР сам по собі нікуди не пропав він насправді в неї до сих пір є. Відповідно зараз вона навіть візу зробити не може. Спочатку варто спробувати отримати одноразовий тревел документ для PR. Якщо вийде то з ним приїхати і потенційно можна навіть втримати той ПР. Якщо ж відправлять на трибунал і заберуть його то відповідно подаватися вже тоді на звичайні піари заново.
-
Якщо вже отримали по новій заявці стару просто можна відізвати щоб не було відмови по ній якщо щось
-
Манітоби для того щоб нормально проходити зараз треба десь 830 балів або більше. Якщо я вища освіта і вік менше 45 років то залишається знайти постійну роботу в монітобі пропрацювати від півроку до року і здати англійську хоча б на четвірки. Хоча англійську краще тягнути чим вище тому що саме на ній можна непогано добрати балів
-
Нагрудят уже немає значення там кожному просто потрібно назбирати ту певну кількість днів в статусі PR
-
Дякую! Ще питання на рахунок funds. Немає вимоги по мінімальній сумі по pnp non ee, чи дійсно можна написати наприклад 5000 і це не буде проблемою при розгляді?
-
В мене клієнти такі є. Маєте якісь питання?
-
дякую за відповідь, сподіваюсь що вони переглянуть рішення по першій заяві на візітор рекорд, та відновлять її🙏
-
Там у кожного міста буде своя окрема процедура. Переважно саме роботодавцю буде потрібно пройти цю процедуру для того щоб отримати від міста ендорсмент.
-
Народ, чи правда що податися на продовження ворк перміту можна тільки до 31 липня? Якщо так то порадьте що можу зробити якщо у доньки паспорт закінчується у кінці жовтня тобто продовжити його зможу лише у кінці серпня. Чи можу зараз податися на продовження з поясненням що відправлю продовжений паспорт як тільки зможу. Всім дякую за пораду
-
Ви нічого не втрачаєте якщо отримаєте відмову. Тим більше він дійсний ще 3.5 міс.
-
Дякую Марта. А не відмовлять бо ж паспорт майже не дійсний
-
Тому що це не подача а просто заявка зацікавленості. Вже коли на піар подаватись там знов буде все що було в візі. Але відповідальність і критичність деталей в 10 раз вища
-
Дякую ☺️
-
Залежить від провінційної програми і стріму по якому ви йшли. Але в загальному якщо ви вже маєте номінацію ви в Канаді працюєте і маєте офер то зазвичай ця сума мала важлива. Це сума має значення тільки в ключі оцінки так званого financial inadmissibility. Відповідно активно проживаючи в Канаді повністю себе забезпечуючи питання inadmissibility переважно не стоїть
-
Тайм лайн 31 липня 2024 року був для тих в кого погоджена віза до 4 лютого 2024 року. Ви можете подати і додати старий паспорт. Потім додати новий паспорт + loe. Я так робила.
-
Дякую ☺️
-
В деяких провінціях так. Якщо знайдете таку ж роботу то як мінімум в новій скоші та Альберті, а при певних типах роботи і Онтаріо. До якого варто розглядати Saskatchewan and Newfoundland, тому що там взагалі не буде мати значення який ваш попередній був досвід
12 Jan 2024, 17:45
Post 229094 of 394834
about a minute ago