PR CUAET
-
Так, я отримала портал 1 місяць назад і поки тиша.
-
а скільки йшов з моменту статусу "Документ виготовлено, але не доставлено до дипломатичної установи" ?
-
Так, частіше за все, підходить. Повний витяг
-
Дякую
-
Так
-
Подавались по AOS non express entry?
-
Добрый день, подскажите справка о несудимости скаченная с Дии и переведенная подходит для подачи на пиар?
-
Если в Украине уже давно не проживаю, все равно нужно будет предоставлять её. И справку с последней страны где проживал в официальном статусе?
-
Дякую.
-
У Дії можна обрати скорочений витяг та повний. Для подачі на PR потрібен повний.
-
Что имеется в виду Повный вытяг?
-
З України (та з будь-якої країни, де ви громадянин) довідка потрібна в будь-якому разі. Також довідки потрібні з усіх країн, де ви мешкали 6 місяців або більше з вашого 18-річчя або за останні 10 років, у залежності від програми. Із Канади довідка не потрібна.
-
Дякую
-
Привет всем. Нужна помощь, не могу войти в кабинет налоговой, не помню ID входа Что нужно делать?
-
-
З того, що написано на сайті, то їй не потрібно буде здавати біометрію.
-
@OstapBosak Доброго дня, скажіть будь ласка, якщо я маю рідного брата в Україні, який: 1. Не має візи в Канаду 2. Є безвиїздним 3. Неодружений (тобто ніхто не може приїхати і подати його як spouse) Чи є він eligible для цієї програми?
-
Вік? НОК? Місцевість? Освіта? Імміграція дуже винахідлива, особливо коли нетреба :)
-
Application number?
-
О! Так, я звернула увагу лиш на професію. Тоді краще пере здати англійську, більше не знаю як можна вплинути на бал
-
Ну от Бог його знає, скільки можна висіти в пулі після EOI. І як зрозуміти, що даремно
12 Jan 2024, 17:45
Post 229291 of 404410
8 minutes ago