PR CUAET
-
По ходу уже не будет подачи раз в месяц, а будет подача по типу експресс энтри..в общий пул, а там уже будут приглашать по востребованности
-
Нервів уже просто немає на оці їхні нововведення 😭😭😭
-
Я це знаю,просто чи призупинено буде справу ,чи можливо можна запросити потім запити на біометрію
-
Так ми не вспіваємо,діти вписані у мій паспорт і не хочуть брати біометричні дані
-
Приоритет тепер буде
-
Платный как то здесь давали ссылку..5 кад стоит делают отчет по пометкам офицера...ждала его месяц...и особо никаких пометок...2м никто не трогал...апликацию...а раньше через месяц люди первый апрув пооучали...
-
Не може бути, я так і знала, знов якесь нововведення
-
Люди, табличка з датами подачі зникла з сайту😱😱😱мене починає тіпати. Подивитися чи я щось не добачаю
-
ожидайте решения. вы отправили запрос, вам отписались, что получили, передали дальше. все.
-
Не знаю, але вони сказали, що з 1 травня вже ні. Але як воно на практиці, поки не знаю. Поки чекаємо результатів у людей, але сподіваюсь у вас все пройде 🤞🏻
-
Немає в листі взагалі відповіді від них. Так чи ні. Чи треба щось дозаповнити. Можливо, форма яку кидали в групу вже застаріла
-
Добрий день, при подачі на допомогу провінційну, який код з трьох символів????
-
Вже не пробачать більше?😀 Дякую за відповідь. Якщо спіймаємо чергу та подамось, то відпишу про свій досвід
-
Шо значить "вода"? Показывайте воду. Оскаржыть можете, если есть основание и понимание
-
Какой запрос? Что именно узнали из него?
-
Ну вище була відповідть. До 1 травня там була об'ява, що українцям будуть "пробачати" нестачу документів через війну. Можливо це з цим пов'язано.
-
Скажіть будь ласка що очікувати після подачі аплікації? Який план дій?
-
Так, був пункт про всі дипломи, але ніхто їх не додавав (принаймі мені не зустрічалось почути або побачити в іннеті). Мова йшла про додавання тільки освіту з WES
-
@sn_245 Ваше повід перенесено: t.me/prcuaet/484 Прохання не дублювати те саме повідомлення Дякуємо
-
Хорошо что есть где то...хотелось бы и здесь увидеть движение....я делала запрос по своему делу так основные движение до био, после био глухо....
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago