PR CUAET
-
Добрий день, при подачі на допомогу провінційну, який код з трьох символів????
-
Вже не пробачать більше?😀 Дякую за відповідь. Якщо спіймаємо чергу та подамось, то відпишу про свій досвід
-
Шо значить "вода"? Показывайте воду. Оскаржыть можете, если есть основание и понимание
-
Какой запрос? Что именно узнали из него?
-
Ну вище була відповідть. До 1 травня там була об'ява, що українцям будуть "пробачати" нестачу документів через війну. Можливо це з цим пов'язано.
-
Скажіть будь ласка що очікувати після подачі аплікації? Який план дій?
-
Так, був пункт про всі дипломи, але ніхто їх не додавав (принаймі мені не зустрічалось почути або побачити в іннеті). Мова йшла про додавання тільки освіту з WES
-
@sn_245 Ваше повід перенесено: t.me/prcuaet/484 Прохання не дублювати те саме повідомлення Дякуємо
-
Хорошо что есть где то...хотелось бы и здесь увидеть движение....я делала запрос по своему делу так основные движение до био, после био глухо....
-
Вітаю Хто подавався на оскарження рішення по ВП щодо його подовження Відправили від 2 різних заявок людей, відповіді отримали «вода» Ніякої конкретики Хелп 😃
-
Запределами чата есть апрувы до и после нового года
-
Там завжди був пункт про усі дипломи/атестати. Та й і найвища освіта не грає взагалі ніякої ролі. Але ж мабуть це їм треба для своїх рекордів 🤷♀️
-
Подавалися, все ок
-
Главное его получить первое одобрение
-
Майже нереально. Будемо подаватись без атестату. Не зрозуміло тільки - яку таку важливу роль може зіграти в отриманні номінації шкільний атестат, якщо вже є більш вища освіта та яку завжди вимагали надати з евалюацією.🤷
-
ну это обнадеживает. думаю, что ожидание провинциального апрува после федерального будет достаточным основанием🤞
-
Уточнення даних? Це що було?
-
Пробувати дістати, або ж писати пояснення
-
Вітаю. Не можу знайти інформацію стосовно свого питання. Якщо я працював в компанії 10 місяців але не отримав JAL, згодом змінив компанію але NOC не змінився. Нова компанія згодна надати JAL, чи зараховується попередній досвід, чи маю відпрацювати 6 місяців в теперішнього роботодавця? І чи можу подаватися з позиції Plumber якщо не маю ліцензії?
-
До конца февраля .я в курсе звонили им спрашивали вот ответ': "продлевать не будем но если будут основания выдадим новую RAMQ
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago