PR CUAET
-
Прочитав Вашу пораду і трохи в шоці, бо якось до цього не акцентував увагу про додавання до диплому з евалюацією WES (IQAS у мене) ще й шкільний атестат та інші дипломи. Якщо їх не додати, буде відмова в отриманні номінації?
-
У провінції свої інтереси)
-
Супер. То точно не Едмонтон. Бо в нас люди з лютого тільки почали отримувати… дуже вони тягнуть це діло
-
Ну по продленным пермитам Квебек дал медкарты только до конца марта 2025 года, если не ошибаюсь. Поэтому вопрос логичный, дадут ли😢
-
Сиджу і думаю, якесь добровільне рабство з цим AOS виходить 🤔
-
у мене вже більше 30 днів, ну щож почекаємо
-
Останній клієнт з 22 лютого і тишина.. дзвонити марна втрата часу, скажуть те саме що видко в кабінеті. Треба чекати до кінця серпня.
-
t.me/prcuaet/143330/265641
-
Шановні , хто подавився з Канады на візу в новий паспорт які зараз терміни ? WP до 2027 .
-
В березні 22 чи 24?
-
Так
-
Якщо будете прикріпляти внутрішній паспорт, тоді потрібен
-
Да видно что затягивается...обновление в 20м было примерно месяц назад...думаю к сентябрю уже официально увеличиться среднее время рассмртрения....тут в чате тишина никто не получает....
-
Тільки переклад ліцензованого перекладача
-
Торонто
-
Це в Оттаві було? З 1 вересня там буде працювати інший консул (Оттава), змінюється. ніхто не знає чи буде він іти на такі прохання😔
-
Ваше питання незрозуміле.
-
Вам дається 30 днів на біометрію
-
Сьогодні дзвонила на гарячу лінію ,сказали справа на розгляді ,час розгляду може зайняти більше ніж 20 місяців 😓,час чекання на лінії десь 45 хвилин
-
Я вже 3 рази загружала , заповнювала . Validated but problem with uploading. Thanks
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago