PR CUAET
-
Читав, що вирішити нереально. Дані вносяться вручну
-
привіт, є пара технічних питань по письму TCF: 1. Коли ви друкували, у вас була французька клавіатура, чи англійська + альт (option)? 2. Чи треба писати заголовки до текстів, або додавати subject, якщо це лист до друга або скарга? Чи можна почати зразу з привітання і далі основний текст? Буду вдячний якщо хтось відповість🙂🤝
-
Мені вибило що данні не знайдено в резерв+. Технічна підтримка там відсутня, чи маєте можливість щось підказати ?
-
Резерв+
-
Код ? То код із мілітарі чи шо?
-
Так, їздив в середині травня - без коду не прийняли. 19 червня - зробив.
-
Ви виробляли новий паспорт ?
-
Я робила ще у вересні, це зайняло 2 тижні. Знайома робила у червні - прийшла по пошті за тиждень. Можна зробити і термінову з день, це коштує 80$. Про це написано на сайті. Чоловікам по пошті не можна, тільки особистий прийом з резервом
-
Шукаю консультанта по виробленню нового паспорта та які вимоги для апрува
-
А подскажите, кто уже делал, биометрию детям с какого возраста надо делать?
-
Доброго ранку,таке питання якщо біометричні дані дітей подати трішки пізніше,після своїх з чоловіком.Так як вирішується питання з паспортом,чи призведе до зупинки справи?
-
поиск по чату t.me/prcuaet/1783/251875
-
В черзі очікування отримати слот майже не реально. Це не залежить від статі. Треба ловити слот. Не оновлюйте сторінку, змінюєте тип послуги
-
Ukrainian Family Reunification program
-
Якобы. В открытую они не отказывают мужикам, но запись не получить и мы например, в списке ожидании уже больше пол года. Сам процесс - издевательство над гражданами. Надо всем как муравьи через каждый вторник, а не в любое время, в 6 вечера садиться и пытаться ловить мгновенные слоты. Инсульт можно получить от дебилизма системы, пока авторизуешься и обновляешь страницу тебя выкидывает, а все равно они этим сами управляют.
-
Доброго дня. Якщо будете відмовлятися, дайте знати. Може нам вдасться щоб я одразу забрала по домовленості з часом. Дякую.
-
Доброго ранечку, ділюся з Вами щойно отримала portal 1 28 жовтня подача В грудні біометрія Еліджибіті в березні 13.04 Запит на чоловіка про військову службу 7.08 portal 1
-
Скажіть будь ласка, за який час робиться загранпаспорт ? +/-
-
Вибачаюсь, якщо хтось вже пояснював, але не знайшла у пошуку: треба додати доки через webform, але не впевнена, до якої програми нас там відносять, до parents, grands-parents, other чи до humanitarian and compassionate? Дякую заздалегідь
-
Ніби казали, що ті хто здавав після 23 квітня (з qrкодом) то видаватимуть без коду. Але як буде в реальності побачимо.
12 Jan 2024, 17:45
Post 229643 of 407948
2 minutes ago