PR CUAET
-
Так, але ці критерії ви навряд зможете покращити за 2 місяці 😂😂😂 особливо вік
-
Возможно, будут еще от партнера доки просить.
-
В мене вже 6 пішов
-
Усі переклади надаються з копіями оригіналів
-
Прикріпила усі сторінки перекладу свідоцтв. І на всяк випадок додавали переклад свідоцтва родича, хоча він не був у списку обовʼязкових.
-
Якщо летиш в Україну на 2 тижні? а перед цим взяв довідку про несудимість, потрібно заново робити потім? Чи вона дійсна 6 міс?
-
Доброго дня, отримали сьогодні довідки про несудимість. Відправили 19 квітня в консульство в Едмонтон.
-
Там вже вказано, що буде candidate ranking Отже, певні бали нараховуватися будуть. Але, можливо, ці бали бачитимуть офіцери, а ми - ні.
-
Якщо на 2 тижні летиш в Україну і до цього зробив довідку. Треба по новій брати?
-
Дякую
-
Тепер можемо починати ставити ставки😅
-
Навряд чи там буде випадковий відбір Швидше за все, обиратимуть саме, враховуючи певні критерії.
-
Подскажите вот этот список новых условий из закрепленных сообщений, я не нашел его на оф сайте Альберты. Это просто предположительный список кто-то составил я правильно понял?
-
Що на рахунок тих хто вже подався, в тей самий басейн чи як? Чи тей хто подався розглядається так само як раніше?
-
Напишіть мені також, будь ласка
-
Ми допомагаємо з довідками з Ізраїлю якщо треба
-
емиг. консулт
-
t.me/prcuaet/161506
-
Не буде типу експрес ентрі. Будуть нараховуватись бали (не факт навіть, що ці бали будуть відомі аплікантам) і за ними відбиратимуть для номінації. Щось схоже в провінційних номінаціях є в інших провінціях. Ну, в вже потім - федеральний етап.
-
Хто витяг довідки про несудимість робив з консульства?
12 Jan 2024, 17:45
Post 229694 of 384765
5 minutes ago