PR CUAET
-
І скільки вони потім чекали на біометрію?
-
А що не так з Дія? Повний витяг
-
І як Ви з цим боролись? Є якесь дієве рішення?
-
Дякую
-
І як Ви з цим боретеся? Є якісь дієві методи? Бо розумію, що якщо просто чекати, то офіцер до моєї справи повернеться десь місяців за 6. Подивиться, що немає біометріі в депендантів, в кращому випадку ткне ще дві кнопки і відкладе справу ще на півроку. Тобто із-за помилки офіцера буду мати додаткових місяців 6 очікування…(
-
Я вже заплуталася, та втомилася з цими слотами … з листопада усі мої спроби =0 Підкажіть , будь ласка, в які дні та часи виставляють слоти : Торонто та Оттава ? Бо з Едмонтоном вже не можу.
-
Вже змінилась форма, не підходить
-
Якщо в Канаді, але на 2 тижні буде поїздка в Україну Довідка вже є. Потрібно після поїздки нову брати? Двоякі думки в чатах з цього приводу Чи є десь посилання на оф. джерело?
-
Напишет думаю
-
Есть. Мы позвонили и нам продиктовали номер за 4 мес до того, как получили письмо о том, что надо пройти биометрию. Я спросила: почему у меня нет номера спустя два месяца как? И мне номер продиктовали.
-
sin-nas.canada.ca/en/Sin/
-
Якщо в Канаді, але на 2 тижні буде поїздка в Україну Довідка вже є. Потрібно після поїздки нову брати? Двоякі думки в чатах з цього приводу Чи є десь посилання на оф. джерело?
-
Перед вами список консультантов, пишите им и договаривайтесь сами
-
Перепрошую, у вас в повідомленні не була вказана вся інформація: якщо подачі на імміграцію ще не було, то тоді так, треба брати довідку тільки після останнього виїзду з країни, в якій раніше перебували 6+ місяців
-
Все равно надо прикладывать результат официального теста
-
Спасибо, не знаете почему тогда мне отказали оформлять и сказали считается со дня приезда детей
-
Так попробуйте delete стереть начатое application и начните новое application пошагово. Загрузите с вашего портала форму IMM5257,(не с браузера) validate и upload. Don't upload указанные сканированные документы(passport, work permit , digital photo eMedical и другие), пока не загрузите (upload) форму IMM5257 первой.
-
Підкажіть а скільки по часу триває отримання пр через ЕЕ і через провінцію
-
Хорошо если это будет согласовано с компаниями и ещё лучше если Альберта будет запрашивать непосредственно у них, потому что просить работникам такое выглядит как-то не естественно
-
Якщо прийшов запит на біометрію то у Вас уже є номер і Ви можете лінкнути аплікацію до IRCC порталу
12 Jan 2024, 17:45
Post 229987 of 407816
less than a minute ago