PR CUAET
-
На якому этапі по цій програмі можна продовжити work permit?
-
Ну це можна скласти коли хтось пройде цей шлях за 22, а поки ще самій программі немає 12 місяців, тому не потрібно теорії складати...по гум то реальні сроки хтось за 9м отримує хтось за 30м то скласти і вийде середнє...для українців які отримували в тому році по гум швидко, була щаслива хвиля, зараз її немає...
-
Я йшов по Express Entry PNP, 13 березня АОР
-
я не знаю, здається по всім іншим програмам можна одразу як подалися на PR, зайдіть на сторінку програми і почитайте уважно умови, там має бути
-
Аби менше не дали))
-
ура! вітаю 🥳🥳
-
Ви можете спробувати податися на новий вп, додавайте лист-пояснення, є відповідна гілка, там можна почитати досвід інших які зараз подаються
-
Бо подивіться що зробила іміграція за останні роки... В першу чергу вони мають думати про свій народ, потім імігрантів.
-
Для віку, освіти і знання мов є Експрес Ентрі. Нема сенсу дублювати програми.
-
Так, я теж думаю, що буде саме на професії, а не на вік або знання другої мови
-
Підкажіть чи апліканти (яких я подаю) повинні бути в Канаді на момент подачі? І чи я повинен бути в Канаді весь час поки іде розгляд?
-
І адвокат друга нашої сім'ї, і адвокат, в якого я раніше була, усі говорять про те, що основним жорстким критерієм відбору будуть саме професії. Тож вже краще зараз орієнтуватися на найбільш затребувані професії в Альберті. Але чекаємо на офіційні оновлення
-
По нашій програмі на даний час цього зробити не можна.
-
Да сути вообще в этом нет, федералы сдерживают иммиграцию при том, что чем больше бы дали ПР тем больше наполнение бюджета ибо все кто работает платят налоги и это выгодно для Канады
-
Бо не знає) А маячню усяку пише. Чекаємо на деталі в кінці наступного місяця, й буде якесь розуміння, як рухатися далі.
-
Ну так, вони ж прямим текстом це і написали в анонсі.
-
Здравствуйте. Слышал что снизили квоту поигуманитарной программе. Это как то повлияет если на данный момент заявка уже в работе? Сдали биометрию и пришло письмо с номером что взяли в обработку. Спасибо
-
t.me/prcuaet/19036
-
тільки головний аплікант на момент подачі; разом з іншими dependents- на момент отримання статусів - portal1,2,ecopr
-
Можна посилання на гілку будь ласка?
12 Jan 2024, 17:45
Post 230430 of 391876
8 minutes ago