PR CUAET
-
Постоянный номер Aor или временный?
-
можно
-
Я проти сіяти неприязнь серед своїх до своїх. Життя і так занадто важке щоб ще гризти один одного
-
Можу надіслати в особисті, який лист писала в кризову форму декілька раз
-
Дякую
-
можете подавати. біометрію також можна здати в будь-якій країні Європи чи в Україні
-
Временный, который начинается с двух букв?
-
Звісно. Повністю з вами згодна
-
Я вам вище відповіла. Я НЕ ХОЧУ біженство
-
Так, і, тут умови різні для нас. Я просто хочу сказати, що необхідно шукати можливості, полегшення. Навіть продовження PR - треба планувати мінімум за пів року.
-
Почуйте самі себе вже. У вас є можливість приїхати й поїхати. І це вас суттєво відрізняє від тих же сирійців. Бо в них такої можливості немає. Вони в гіршому становищі і для них ПР більш критичний просто навіть, щоб вижити
-
Я за зовсім нічого не казала про те, чому я не біженець . Я не хочу бути біженцем бо це забороняє мені вʼїзд в мою країну.
-
Шо кажуть?
-
Доброго дня, ми допомагаємо в цьому питанні
-
Але це полегшує тебе індітіфікувати потім )))) Я вже дзвоню кожен місяц і питаю де мій АОР ))))) Вчора було рівно 9ть місяців )))))
-
Ми допомогаємо з довідками з Чехії
-
Я абсолютно згодна з вами Лише намагаюся пояснити людині, чому Канада не може надати українцям ті ж умови, що і справжнім біженцям. Люди слухати не хочуть
-
Толку, правда, від того дзвінка ніякого, але передзвонили.
-
Ну так не ядерна війна. Приїхати і поїхати не те саме що жити. Я б поїхала побачити маму-2 роки не бачила
-
Афганці біженці, ми - ні. Тому й умови різні
12 Jan 2024, 17:45
Post 230766 of 407045
4 minutes ago