PR CUAET
-
Стандартне опрацювання аплікації і отримання запиту на біометрію від 2 тижнів до місяця. В інакшому випадку або багато помилок або аплікація не сабмітннута. І тому не розглядається....
-
Взаємно. В них тут і правда бардак. Причому усюди. Я в минулому році надсилала всі документи на податки і в електронному вигляді і фізично по пошті. Через 3 місяці дзвоню, а вона така: в нас нічого нема 🫠
-
Є офіційна інформація. В мене нема часу її шукати зараз. Якщо вам важко, ви можете звернутися за консультацією до міграційного консультанта. Вони підберуть вам програму, яка найбільше вам підходить
-
Ні, написано.
-
На жаль, на офіційних сайтах немає чіткої інформації з цього питання. Навіть в чатах одні вважають, що можна, інші - що має бути проживання в провінції.
-
Ця вся інформація доступна на офіційному сайті IRCC + офіційні сайти кожної провінції.
-
Зазвичай написано в умовах програм.
-
Дякую заздалегідь)
-
Ви маєте на увазі Оттава та Торонто , 17:45 по часу Онтаріо?
-
Шукайте інформацію не «в чатах» а на офіційному джерелі чи спеціалістів Професія міграційний консультант існує не просто так :)
-
Вони зазвичай складніші і бальні. Наприклад Саскачеван ЕЕ, Саскачеван Occupation in demand. Я думаю в інших провінціях також є.
-
Я думав, може хтось так вже робив.
-
Кто проживает на острове принца Эдварда, отзовитесь , пожалуйста ☺️
-
Зрозуміло. Дякую
-
и перспектив у нее больше. можно мандамус инициировать. а у вас даже AOR нет. нет AOR - непочему просить вынести решение
-
Там з трекером наче щось не так
-
Хто чекає на подовження ВП, який у вас статус? Раніше був in process, зараз current status is not available, try again later. Причому у всіх членів родини з одного аккаунту. Це що? Є шанс, що якраз з цим файлом зараз працюють?
-
Шукав провінційні програми Канади по всім провінціям & територіям Канади будучи аутлендером? Здебільшого люди обирають щось одне чи йдуть по федеральній по стріму FSW, або PNP EE в рамках FSW Але не PNP non EE За таким ліпше до консультантів, бо вони знають більше по різним програмам і їх вимогам, ніж люди які просто шукають як здобути ПР в цікавих для них локо
-
Ключове "отримали" і майже 99% у минули два роки. Зараз програма майже стоїть. Особисто я не вірю що просто так.
-
Що вашу заявку взяли в обробку.
12 Jan 2024, 17:45
Post 230822 of 384848
2 minutes ago