PR CUAET
-
З Монреалю
-
Владислав, як виїхав?
-
Shhh... quiet now. Muted Anatoliy Zovko for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: йобаний
-
Півроку, не рік. Створюйте профіль. Але ще краще взяти консультацію щоб докладніше розуміти
-
Сосі бібу 🤡
-
Скаргу надіслано
-
Reported Anatoliy Zovko [6749176841] to admins.
-
@admin
-
Прохання відмічати модераторів /prcuaet при ненормативній лексиці і образах. Учасник забанений.
-
@zovko1488 [6749176841] заблоковано.
-
/ban@GroupHelpBot
-
Якщо можна мені також надішліть будь ласка, дякую.
-
Була у Канаді, діти в Україні. Подала заявку на візу, в якій вказала, що мама в Канаді, але діти за її межами. Заявка 24 червня, біометрія старшому - 7 липня (здавав в Україні), 25 липня - підтвердження візи. 7 серпня - вклеювання візи у Варшаві.
-
Всім привіт. Чи можливо ще продовжити work permit?
-
Якщо ви вже в Німеччині, до заїдьте в Україну. ID зробили за 20 днів, закордонний - за 7. Черг у сервісному центрі Документ великих немає.
-
Була у Канаді, діти в Україні. Подала заявку на візу, в якій вказала, що мама в Канаді, але діти за її межами. Заявка 24 червня, біометрія старшому - 7 липня (здавав в Україні), 25 липня - підтвердження візи (для мами і дітей).
-
Сын подавался в мае. С момента подачи до получения паспорта с визой обратно -35 дней
-
Виза никак не зависит от пермита, только от срока паспорта. Здесь есть отдельная ветка по визам t.me/prcuaet/143330
-
Знаю, що там це швидше. Дякую за пораду, але вона мені трохи не підходить.😕
-
AOR - Acknowledgment of Receipt., в письме как application number, номер присвоенный вашей апликации. Может быть отдельным письмом, может быть в письме запросе на сдачу биометрии.
12 Jan 2024, 17:45
Post 231314 of 400483
7 minutes ago