PR CUAET
-
Була у Канаді, діти в Україні. Подала заявку на візу, в якій вказала, що мама в Канаді, але діти за її межами. Заявка 24 червня, біометрія старшому - 7 липня (здавав в Україні), 25 липня - підтвердження візи (для мами і дітей).
-
Сын подавался в мае. С момента подачи до получения паспорта с визой обратно -35 дней
-
Виза никак не зависит от пермита, только от срока паспорта. Здесь есть отдельная ветка по визам t.me/prcuaet/143330
-
Знаю, що там це швидше. Дякую за пораду, але вона мені трохи не підходить.😕
-
AOR - Acknowledgment of Receipt., в письме как application number, номер присвоенный вашей апликации. Может быть отдельным письмом, может быть в письме запросе на сдачу биометрии.
-
Вибачте
-
А забирать тоже надо лично? Или они могут прислать ?
-
Дуже сумно. Бо це витрати на дорогу і по часу теж затратно. Я взагалі у Брендоні живу. То мені спочатку треба до Вінніпегу добратися (200 ум), потім літаком до Торонто. Немало грошей на цю дорогу треба. І тепер навіть боюсь. А що буде, якщо у мене буде слот, і навіть при цих умовах мене не приймуть, то виходить даремно витрачу стільки часу і грошей на це все. Це просто жесть якась.
-
Скажіть будь ласка хто знає. Як можно податися чи (продовжити) закордонний паспорт (дитині 18 років) із закінченим внутрішнім паспортом?
-
Я написала цей коментар у відповідь людині, яка поділилась своїм досвідом, що маючи слот, його не прийняли. Тому мені і стрьомно стало, бо мені дуже далеко і затратно добиратися до Торонто
-
Якщо у вас буде слот, то чому вас не приймуть? Що за дурниці?
-
На час війни всі паспорти є дійсними, маю таку ж ситуацію 45 років. Сьогодні прийняли документи на новий паспорт у консульстві.
-
Особисто все. Якщо дп документ. Як через консульство не знаю.
-
Підкажіть, будь ласка, його ж потім всеодно треба робити через Wes, навіщо тоді апостиль? Я заплуталась трошки
-
А комусь вже приходила вiдмова продовження ворк пермиту?
-
Еще не знаю все детали
-
Як ви з ними звʼязались ?Можете будь ласка поділитися контактами.
-
Так одна є, у знайомого. Він не підкріпив мілітарі репорт коли запросили. По втору - відмова
-
Якщо ви помірод ,а не помідорка ....тоді має бути резерв+... - так як ваша відповідь була - "написала" ...значить ви помідорка ...тоді вам немає чого переживати ...
-
Трекалось до прибуття на митницю в Канаді
12 Jan 2024, 17:45
Post 231329 of 399188
about a minute ago