PR CUAET
-
Я написала цей коментар у відповідь людині, яка поділилась своїм досвідом, що маючи слот, його не прийняли. Тому мені і стрьомно стало, бо мені дуже далеко і затратно добиратися до Торонто
-
Якщо у вас буде слот, то чому вас не приймуть? Що за дурниці?
-
На час війни всі паспорти є дійсними, маю таку ж ситуацію 45 років. Сьогодні прийняли документи на новий паспорт у консульстві.
-
Особисто все. Якщо дп документ. Як через консульство не знаю.
-
Підкажіть, будь ласка, його ж потім всеодно треба робити через Wes, навіщо тоді апостиль? Я заплуталась трошки
-
А комусь вже приходила вiдмова продовження ворк пермиту?
-
Еще не знаю все детали
-
Як ви з ними звʼязались ?Можете будь ласка поділитися контактами.
-
Так одна є, у знайомого. Він не підкріпив мілітарі репорт коли запросили. По втору - відмова
-
Якщо ви помірод ,а не помідорка ....тоді має бути резерв+... - так як ваша відповідь була - "написала" ...значить ви помідорка ...тоді вам немає чого переживати ...
-
Трекалось до прибуття на митницю в Канаді
-
А який репорт треба було? То що вiн не годний до службы?
-
Свого часу нам усім приходить такий лист. Можна заповнити відповідний формуляр і відправити у податкову, а можна навіть у телефонному режимі було продиктувати. Ці цифри не мають бути ідеально точними, вони інформативні. Перевіряти їх не будуть.
-
Єдине, зафіксуйте їх собі десь) бо буває, що пізніше ще десь треба буде вказувати
-
Кoму нyжeн дoпoлнительный пacсивный зapaботок, c хopoшей пpибыльнocтью, зa дeтaлями в лc, coвepшeннолетние.
-
t.me/prcuaet/39128 От тобі гілка, почитай, довго пояснювати
-
Вам можуть не надати послугу за наявності слоту, якщо Ви подасте неповний пакет документів. Якщо всі документи в порядку, Ви виконали всі вимоги і у Вас є слот, то на якій підставі Вам відмовлять? Я впевнена, ті, хто стверджують, що відмовили без причини, чогось не договорюють. Тому читайте уважно вимоги до Вашої консульської дії і спокійно їдьте.
-
По пеку точно такі ж затримки. Було в районі 3х місяців, зараз 6-9. Хіба що пост-гредюейт гілка рухається швидше
-
Мені ,аж цікаво стало і сам прочитав .... Людина прийшла в посольство Оттави ,а не в консульське відділення...а то все ...
-
Таке цікаве питання, а чи в Украіні теж потрібно надавати резерв + , при виготовленні закордонного паспорту ?
12 Jan 2024, 17:45
Post 231338 of 400572
4 minutes ago