PR CUAET
-
Это кто сам подавался незнает какие этапы. А кто с консультантами подавался они не знают какие этапы?
-
А как тогда люди получают за неделю или три дня одобрение из что не проверяют ?
-
Можете спробувати надіслати запит через вебформу і попросити реконсидерацію, і показати докузи того що відправили вчасно
-
у вас є check list - це обов'язкові документи.
-
В тому ж Гюстоні ви можете забронювати слот хоч зараз
-
Якщо вислали ввечері, то це імовірно було вже 26го (вони рахують час по Грінвічу)
-
Дякуємо за цей допис! Якщо ви знаете як перевірити статус аплікації,я багато разів пробувала, але ніяк,и через партнерів и через gkey, допоможіть будь ласка
-
В пошту кидають майже зразу. За 5-10 днів переважно приходить
-
Не разу если не слышала что бы за пару недель) Даже в самом начале (в конце 2022) пару Месяцев занимало все) С каждым годом все дольше процесс) улыбнули ваши сообщения-за пару дней ) это точно не про Канаду) тут отвечать на эмейл принято через 2-3 дня ,а не то,чтобы рассматривать кексы на эмиграцию😂😂😂
-
Будь ласка, хто вже отримав схвалення по цій програмі-напишіть список того, що ви подавали 🙏🏻 Щиро дякую!
-
Ні, на основного тільки
-
Дуже дякую!
-
В електриків без ліцензії по провінційних номінаціях шансів не було. Але Апрентіси непогано зараз ідуть по ЕЕ (Trade Draws)
-
Бо такі «юристи». At the end of the day відповідальність за вашу аплікацію тільки на вас🤷♀️ Travel history завжди потрібна на федеральний етап, це частина security check процедури
-
Якщо я подаю чоловіка по family reunification, мені треба створити для нього акаунт в IRCC, чи подавати через свій?
-
якщо ви не маєте доступу до своє аплікації то важко вам тут пояснювати
-
В закріплених я такої підказки не знайшла ((
-
travel history заповнюється онлайн форма безпосередньо в аплікації
-
Я тому і питаю, що не маю. А в запросі від юристів , наприклад, нема ні слова про тревел хісторі ((
-
А на якому форумі ще читаєте інформацію?
12 Jan 2024, 17:45
Post 231771 of 386048
3 minutes ago