PR CUAET
-
Чому це може бути мінусом?
-
Мінусом бути не повинно, а лише плюсом, оскільки мова є одним з ключових факторів інтеграції й адаптації. Відсутність же мови загалом це мінус. Тож якщо людина не знає мови, краще про мову взагалі не згадувати, ніж писати, що я не знаю мови
-
Нам подовжили на 4 роки, це дитячий
-
І тут вам теж чітко пише що має 4 в слуханні, читанні, письмі і говорінні. В останньому рядочку.
-
На скроншоті який вам вислали вище, написано що має бути мінімум 4 у всіх здібностях, тобто 4 у всіх і в письмі і читанні і говорінні і слуханні. "У всіх" а не "в загальному".
-
Всім привіт, можливо хтось стикався з таким. Ми з чоловіком в Канаді, приїхали по CUAET. В грудні подали на visitor візу для моєї мами. Вона пройшла медогляд на Україні, здала відбитки. Все, після того часу пише, що розглядається. Але вже пройшло багато часу. Якщо хтось стикався, що ви робили?
-
Возможно, но принимаются только IELTS, CELPIP и там ещё вроде добавили один. Возможно и нет требований в гайде, но отсутствие этих тестов может очень негативно, даже фатально сказаться на кейс. Я бы не рисковал подавать без IELTS, CELPIP или французского. Исключения могут сделать только если сильно пожилой человек, или есть какие то по здоровью проблемы, которые не позволяют выучить язык. В остальных случаях, логика проста. Опять же я не претендую на истину первой инстанции
-
В Україні час розгляду зараз 230-260 днів чи щось таке можете сайт відкрити там точно пише
-
В Україні час розгляду довший
-
Тому що при високому рівні англійської людина без проблем може пройти по ряду економічних програм. А це є підставою для відмови... Офіцер розглядає аплікації на різні програми і може без проблем оцінювати шанси. Гуманітарна програма це виняток, це останній шанс людини... І це треба довести.
-
Ми подавали в Канаді, просто в Україні медогляд проходила. А відбитки в посольстві в Італії здавала
-
Не согласен, у меня уровень 7-8 и постоянная фулл тайм работа, но не выходит все равно пройти по экономической программе. Там есть много нюансов
-
Я здала англійську на 8-9-9-8, за жодною програмою наразі не проходжу. Перевірила свої шанси - якщо я перездам англійську і в мене буде 10-10-10-10, то все одно не проходжу.
-
Ну опять же, юрист может расставить акценты, но как исполнитель воспримет это загадка.
-
Погоджуватися чи ні, це ваше право. І тільки від вас залежить як буде сформований ваш кейс і на що буде зроблено наголос чи якісь акценти в ньому. Враховуючи всі нюанси.
-
Для жодної з програм лише знання англійської/французької буде недостатньо. Наприклад, Експрес Ентрі дуже знижує бали за вік. Після 45 років 0 балів за вік, тоді як молода людина набирає 100. За освіту багато, досвід роботи. Щодо провінційних - можуть теж бути критерії, за якими ви не проходите. Причин може бути багато.
-
Да с мужем.
-
ускорить невозможно. после 1.5 года ожидания можно делать мандамус. это стоит денег.
-
Тут ви праві. Але незнання англійської або французької в гуманітарному кейсі - то мінус, а не плюс. І треба наголошувати на інших причинах, чому людина не проходить за іншими програмами і чому їй мають дати ПР
-
Плюс ещё к сожалению, есть квоты, которые IRCC не может превзойти. И то что было сильным кейсом в 23 году, сейчас уже не факт. И это причина, почему многие кстати сейчас не могут податься по экономическим стримам. Просто бешеный demand
12 Jan 2024, 17:45
Post 232637 of 400481
12 minutes ago