PR CUAET
-
Всім привіт. Підкажіть , а скільки можна раз продовжувати воркперміт, я маю на увазі, чи можливо, що, наприклад, у 2027 році, податися знову на новий трирічний воркперміт і далі працювати, не подаючись на ПР? Дякую
-
Якщо для іміграції, то одного (найвищого ступеня) достатньо. Якщо для навчання або роботи - то там вже ситуація може бути інша.
-
Уверен, что есть. И что лучшая инвестиция - это взять моргич с его помощью.🙂
-
t.me/prcuaet/161506
-
Доброго дня , щоб змінити інформацію в work permit а саме в ADDITIONAL INFORMATION Employment Location треба робити новий WP ?
-
В этой ветке больше информации на этот счет t.me/prcuaet/55035
-
это еще интереснее. -сколько лет в браке с канадцем? -есть общие дети? -живете вместе?
-
Всім привіт, не знаю чи то можна тут постити, але то я роблю виключно безкоштовно, бо я вчитель англійської в канаді, а зараз літо то вирішила, щось прикольне зробити. Провожу розмовний клуб, по суботах о 20.30 за Торонто для людей які вже складають речення і можуть трохи висловитись, знають базу. Нас вже є трохи, тому як хочете то пишіть я надішлю деталі😊 Якщо тут не можна таке постити, я видалю.
-
Дякую! Так звичайно, я добавляла свідоцтво про шлюб
-
Дякую за відповідь!
-
поздравляю! вы крепили какие-нибудь документы родства с канадским родственником или только декларацию?
-
О да…. Тримаємо пальці 🤞
-
Пытался ловить с лета прошлого года и удалось только в апреле и мае, правда трижды словил. После подачи жду, возможно в октябре привезут и в ноябре-декабре получить удасться.
-
Спасибо большое ☺️
-
Там постійні відпустки 😄 То літо, то лонг вікенд, то новий рік)
-
Дуже дякую, але якщо зараз подаватися новий ворк про програмі Cuet уже закрито чи є ймовірність отримати новий
-
Також чекаю, тільки з 24го червня. Вже і тікети заповнював на те щоб дали якийсь апдейт що там відбувається з евалюацією і телефоную щотижня - результату 0. Сьогодні взагалі якась цікава дівчина відповідала. На будь яке питання каже - ми не можемо сказати про жодні терміни. Цього немає в нашому полісі. Чекайте. Щось взагалі можна дізнатись питаю - нічого. Лише чекати. Кажу так скільки ще чекати - може ще пів року? Каже не знаю, цього немає в нашому полісі. Це просто 🤬
-
Не буду спорити, але мені так казав консультант. Після отримання PR -так , дні коли за межами Канади просто вираховують. Але якщо статус- worker or visitor, то від останнього дня відʼїзду . Цікаво , це правда ?
-
а де ви побачили , що я там написала, що "канадський родич може бути неповнолітнім"? Ви щось перемудрили. Може ви не розумієте та не уявляєте, що канадський родич - онук, може бути повнолітнім та підписати деклараційну форму IMM0191 для своєї бабусі громадянки України? Ви развеселили.
-
Там процедура така: чоловік заповнює форму, робить зустріч онлайн з місцевим нотаріусом якій підтверджує особу і підпис. Потім висилається фотокопія з печаткою нотаріуса. Без вас і чоловік консультант не може зробити цю форму
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago